Nataša Bekvalac:To sam ja!

Pevačica Nataša Bekvalac svojom pojavom osvaja sve gde god da se pojavi, a svoju skoro 20 godina dugu karijeru obeležiće velikim koncertom naredne godine u Areni.

Zabava 18.10.2019 | 16:00
Nataša Bekvalac:To sam ja!
Nataša Bekvalac se za ovaj spektakl temeljno priprema, a uskoro će objaviti novi duet sa svojom koleginicom Eminom Jahović, koji publika željno iščekuje.

Pevačica je oduvek bila poznata kao neko ko daje sebe u svemu što radi, a porukom koju je uputila svima na društvenoj mreži Instagram naježila je mnoge.

"Crveno. Strast. Ljubav. Muzika. Krv. Suze. Znoj. Sreća. Šta je vaša pokretačka snaga? Ono što mene pokreće su moje ćerke, porodica, prijatelji i muzika. Bez njih ne bih mogla da zamislim svoj život. Bez muzike ne bih mogla da zamislim sebe. Oduvek su mi govorili da idem srcem, a ne glavom. To sam ja. Dajem celu sebe. Mojim ćerkama, muzici i svima vama. Iskreno, bez zadrške. Spremam se za sve dobro što dolazi. Voli vas vaša Nale." - napisala je Nataša i dobila mnogo komentara podrške.



Nataša će uskoro objaviti i novi spot za pesmu koju je uradila sa Eminom. Naime, ona će se u novom spotu za duetsku pesmu „Muško više ne mogu da zavolim“, koju je snimila s Eminom Jahović, pojaviti kao gospodarica zla, a fotografiju u kostimu objavila je na svojim profilima na društvenim mrežama.

Ona je istakla da joj nije bilo teško da glumi, pošto je to njena druga ljubav, pored muzike a pošto u spotu glumi kraljicu zla, koja sa Eminom ubija trojicu muškaraca, Nataša kaže:

- Nije mi bilo teško da se "ubacim" u kožu povređene žene, koju je povređeno srce navelo da počini zločin. Bilo je dosta emotivnih momenata za obe, mada je na prvom mestu bilo zabavno.

Izvor:Svetplus,Kurir Foto:Screnshot/instagram/Damir Dervišagić

Komentari / 0

Ostavite komentar