Sreo se sa Zidanom!

Dok Mančester čeka Liverpul, Pogba sprema odlazak? Francuski vezista se susreo sa trenerom Real Madrida koji ga je letos želeo u svom timu.  Francuzi podgrejali priče o tranfseru. . .

Fudbal 19.10.2019 | 23:04
Sreo se sa Zidanom!
Nova transfer saga je na pomolu! Ili bar njen nastavak. Pol Pogba je bio meta Real Madrida proteklog leta, a sada su sumnje da će Francuz otići put Španije ponovo "podgrejane".

Iako su britanski mediji poznati po stvaranju priča "ni iz čega", ovoga puta imaju razloga za priču. Naime, Pogba i Zinedin Zidan susreli su se u Dubaiju, a tom prilikom su bili i fotografisani!

Kako otkriva "Dejli miror", Pogba se sastao sa trenerom Real Madrida samo nekoliko dana pre jednog od ključnih mečeva Mančester junajteda narednog vikenda, jer se u nedelju sastaju protiv Liverpula.

Pogba je već neko vreme van terena, nakon što je povredio nožni palac i nije u konkurenciji za taj meč, a svi ljubitelji transfer glasina biće oduševljeni ovom informacijom o njegovom susretu sa legendom svetskog fudbala.

Nikakvih novih konkretnih informacija o prelasku Pogbe u Real Madrid nema, ali je ova fotografija dovoljan razlog mnogima da nagađaju da je jedna od tema razgovora bio i odlazak veziste u prestonicu Španije.

On je prošlog leta izjavio da je možda vreme za nove izazove, njegov kontroverzni agent Mino Rajola je jasno i glasno rekao da Pogba želi da ide, dok se iz španskih medija bliskih Realu moglo čuti da je osvajač Mundijala u Rusiji velika želja Zidana lično.

Stručnjak očigledno nije uspeo da ubedi Florentina Pereza da veliku svotu novca potroši baš na Pogbu, ali ukoliko se katastrofalni rezultati Junajteda nastave, teško bi bilo za očekivati on ostane na Old Trafordu još dugo.

Nisu se sreli u Madridu kako bi oni to želeli, ali jesu u Dubaiju i opet su zapalili fudbalsku javnost u Španiji i Engleskoj. Zinedin Zidan i Pol Pogba su ’uhvaćeni’ kako razgovaraju što je samo podgrejalo priče saradnji u Real Madridu.  

Iako bi susret mogao da se nazove slučajnim, izgleda da nije bio baš tako slučajan. Zidan je u Dubaiju bio gost na jednom seminaru, dok se Pogba tamo oporavlja  od povrede. Španski mediji pišu da je Zidan znao da Pogbin boravak u Dubaiju i da je zato rado prihvatio odlazak na seminar kako bi se sreo sa mladim zemljakom.

Njih dvojica su letos pokušali da izguraju priču o transferu, ali u Realu i Mančester Junajtedu nije bilo toliko volje da se priča realizuje. Zidana je prilikom povratka u Madrid dobio obećanje od Florentina Pereza da će učiniti sve da mu dovede Pogbu. To je bio jedan od Zidanovih uslova. Prošlog leta su Pogba i njegov agent Mino Rajola u nekoliko navrata isticali da je vreme za odlazak iz Mančester Junajteda, ali na Old Trafordu nisu želeli ni da čuju. Tačnije, jesu ali za 170.000.000 evra. Realu nije padalo na pamet da plati toliki novac i cela priča je odložena za neki drugi put...

Pogba je i dalje blindiran ugovorom sa Junajtedom koji traje do 2021. godine, a klub ima opciju da ga produži za još godinu dana što će i učiniti. Međutim, situacija narednog leta će više ići u korist Pogbe. Čak i kada produži ugovor Pogbi do 2022. godine, Junajted će morati da razmišlja već sledećeg leta šta mu je činiti sa francuskim vezistom. Slučajevi Azara i Eriksena su im dobra opomena šta se desi kada Real nekome „uđe u glavu“. Zato će sledeće leto biti poslednja šansa za Junajted da zaradi veliki novac na Pogbi.

Ako engelski klub dozvoli da Francuz dođe na godinu dana do isteka ugovora, onda se neće mnogo pitati i moraće da uzme ono što mu se nudi. Ipšak, i Zidan se nada da toga neće doći i da će Pogba već narednog leta stići kao kao veliko pojačanje u Reala. Naravno, pod uslovom da Zidan tada bude i dalje trener Reala. Zizu je odavno projektovao Pogbu kao Modrićevu zamenu u Madridu i nada se da će Florentino Perez ispuniti obećanje.

Pogba je trenutno u Dubaiju gde radi na svom oporavku u toploj klimi, dok je Zidan u UAE stigao zbog gostovanja na konferenciji o veštačkoj konferenciji u sportu.

Gde ima dima...

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

FOTO: Mirror

Komentari / 0

Ostavite komentar