Mornar motivisan čeka Partizan u Baru...

"Ovo su najlakše utakmice!" "Očekujem da utakmica, kao i naše prethodne u ABA ligi, bude neizvjesna, na jedan šut", naglasio je trener Mornara.

Košarka 18.10.2019 | 21:40
Mornar motivisan čeka Partizan u Baru...
Od "ulaska" Mornara u ABA Ligu - mečevi s Partizanom su uvijek bili zanimljivi.

Barani su spremni da i prestojećeg vikenda ugoste Partizan u "Topolici" (subota, 17.00) u meču koji oba tima očekuju u dobrom raspoloženju. Crno-bijeli su ostvarili i treću pobjedu u Evrokupu, dok je Mornar "pao" u Rigi, ali je zato bez poraza u ABA ligi...

U prethodne tri godine rezultat na "Jadranu" između dva tima je poravnat - Mornar i Partizan imaju po tri pobjede u međusobnim duelima, dok je neriješeno i u ABA Superkupu (1:1).

"Kao i uvijek kad u našem gradu gostuje Partizan, zna se da nas očekuje košarkaški spektakl. Mi ćemo uraditi sve sa naše strane da spektakla zaista i bude. Prije svega, tu mislim na jednu pravu sportsku atmosferu kakva je bilo i ranijih godina", rekao je trener Mihailo Pavićević.

"Očekujem da utakmica, kao i naše prethodne u ABA ligi, bude neizvjesna, na jedan šut. Najlakše je pripremiti takve mečeve, u kojima su nepotrebni motivacioni govori".

Pavićević je u najavi utakmice kazao i da veruje da je Partizan u prednosti pošto su "igrači više vremena proveli zajedno", tako da se uigranost "očitava" i u rezultatima, dok vjeruje da Mornar još nije potpuno "skockan".

U prilog tome istakao je da još nisu imali trening na kome su bili svi igrači...

"Ipak, nadam se da ćemo se 'skupiti' za ovu utakmicu i pokušati da odigramo najbolje što možemo. Znamo odakle nam prijeti opasnost. Partizan je ekipa sastavljena od izuzetno kvalitetnih igrača i odlično vođena od strane trenera Trinkijerija. Rekao bih da je ovo pravi momenat da publika napuni dvoranu i uživa u košarkaškoj predsavi", istakao je Pavićević.

Mornar je u dosadašnjem dijelu sezone ostvario dvije pobjede, dok Partizan ima skor 1-1.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar