Poznati šuter bio blizu Partizana, pa...

. . . potpisao za rivala crno-belih! Američki šuter igraće u Štark areni, ali protiv ekipe Andree Trinkijerija.

Košarka 18.10.2019 | 19:43
Poznati šuter bio blizu Partizana, pa...
Iako je minulog leta bilo nagoveštavano da će poznati šuter Endrju Gaudlok (30) potpisati za Partizan, to se ipak definitivno neće dogoditi.

Gaudlok je na svom Twitter profilu potvrdio da će potpisati za Partizanovog rivala u Evrokupu - Veneciju!

"Srećan sam zbog šanse da predstavljam Veneciju. Prošlo je mnogo vremena i nisam mislio da ću ponovo da igram, ali sam srećan jer imam podršku porodice i prijatelja", napisao je nekadašnji igrač Lejkersa, Uniksa, Fenerbahčea, Hjustona, Makabija, Armanija...

On je prošlu sezonu proveo u Kini, nastupajući za Šandong Golden Stars, ali je doživeo tešku povredu zbog koje je dugo bio na oporavku.

Sada je očigledno spreman za novi početak u Evropi - u dresu italijanskog šampiona.

Iako se dugo uoči početka sezone spekulisalo da bi sledeća destinacija mogao da bude Partizan, Gaudlok je potpisao ugovor s Venecijom.

Ovu informaciju potvrdio je nekadašnji NBA igrač na društvenim mrežama. Mada nema zvaničnih informacija, procenjuje se da je ugovor do kraja sezone.

Gaudlok je odigrao 19 utakmica u kineskom prvenstvu za Šandong prošle sezone, ali je onda doživeo tešku povredu čašice kolena, zbog čega se dugo oporavljao. Sada je spreman da se vrati na teren i Venecija je iskoristila situaciju kako bi dovela veliko pojačanje za nastavak sezone.

Gaudlok je u karijeri dva puta branio boje Los Anđeles Lejkersa, te kratko Hjustona 2016. godine. Takođe je nastupao za nekoliko klubova u Razvojnoj ligi, te Uniks iz Kazanja, Fenerbahče, Makabi Tel Aviv, milansku Olimpiju, te kineski Ćinđijang.

Najbolje partije pružao je Uniksu ged je osvojio Evrokup i bio član najbolje petorke tog takmičenja i VTB lige, a bio je i MVP ruskog kupa...

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Foto: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar