Svadba zakazana pre posta, snajka se brzo uklopila!

Veljko Ražnatović oženiće se devojkom Bogdanu Rodić koja čeka njegovo dete. Luksuznu svadbu su zakazali za 24. novembar, a biće organizovana u jednom prestoničkom hotelu.

Zabava 18.10.2019 | 11:00
Svadba zakazana pre posta, snajka se brzo uklopila!
- Slavlju će prisustvovati veliki broj prijatelja porodica Ražnatović i Rodić, a svi će se veseliti na slavlju koje će biti organizovano u čast njihove velike ljubavi - kaže izvor upućen u situaciju.

Budući da su Ražnatovići vernici, svadbu su zakazali pre božićnog posta, 27. novembra 2019.

Prema rečima našeg izvora, folk zvezda se oduševila što će dobiti prvo unuče, koje će se, ako bude muško, verovatno zvati Željko, po dedi Arkanu.



Inače ljubav Bogdane i Veljka je od prvog dana privukla veliku pažnju javnosti.

Sin Cece Ražnatović je devojku javnosti predstavio početkom 2018. godine, a jedno od prvih zajedničkih pojavljivanja bilo je upravo na rođendanu poznate pevačice. Buduća snajka tada je oduševila raskošnom lepotom, a mnoge je odmah zainteresovalo ko je zapravo Veljkova izabranica. Malo je poznato da je Veljkova verenica bila jako uspešna u košarci, a sada je i prijavljena u firmi svojih roditelja u Titelu.

Bogdana je zaposlena u svojoj struci i zadužena je za finansije. Nakon toga, Veljko i Bogdana su zajedno uživali na Kipru, za Novu godinu su se veselili na Kopaoniku, a verenica Ražnatovića učestvovala je u pripremi porodične slave.

Ako je sudeći po objavama na društvenim mrežama ovaj mladi par zaista uživa u svojoj ljubavi, a po slikama sa zajedničkih večera sa Cecom i Anastasijom, deluje da se Bogdanovićeva savršeno uklopila u porodicu.

Izvor:Kurir Foto:Damir Dervišagić,Dragana Udovičić

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

HAH HAAA

18.10.2019 09:09

KAKVE LABRNJE!

ODGOVORITE
Name

Lela

18.10.2019 11:33

E ako je mlada i lepa sto je morala napumpati labrnje

ODGOVORITE