Mihajlović ponovo na treningu Bolonje!

Posle terapije - opet na treningu: Siniša Mihajlović izgleda sve bolje! Po svaku cenu protiv Juvea i prijatelja Sarija! Igrači oduševljeni. . .

Fudbal 17.10.2019 | 23:45
Mihajlović ponovo na treningu Bolonje!
Nedelju dana nakon što je završio drugi ciklus lečenja od leukemije, Siniša Mihajlović (50) vratio se na svoje radno mesto - u sportski centar Bolonje.

Temperamentni trener i veliki borac radi zajedno sa ekipom na pripremi subotnje utakmice protiv Juventusa u gostima (20.45, TV Arena sport), a snimak sa treninga ohrabruje.

Čini se da Mihajlović izgleda značajno bolje nego tokom intenzivne terapije i da polako vraća kilažu.

Podsetimo, srpski stručnjak saopštio je početkom leta da boluje od teške bolesti i odmah je počeo lečenje u Italiji. Za to vreme je ipak dobijao šansu da izlazi iz bolnice i da vodi svoj tim na pojedinim mečevima.

Početkom meseca, neposredno posle završetka terapije, on je uputio izvinjenje Bolonji i Real Madridu, koji je gostovao na stadionu "Renato Dal' Ara" povodom proslave rođendana domaćina. Miha je tada ostao kod kuće, sa najbližima, a nedelju dana kasnije ponovo je u svom "prirodnom staništu" - na terenu, gde komanduje.

Cela porodica je provela nedelju u Rim, ali najteže gostovanje u Seriji A Siniša Mihajlović jednostavno nije mogao da propusti. Bolonja u subotu uveče igra protiv Juventusa u Torinu i šef struke je želeo da po svaku cenu bude uz ekipu u najtežim trenucima. A kad Juve razveže svoju igru za protivnika to često budu najteži trenuci.

Bap zato, malo iznenađenje za igrače u trening centru Kasteldebole. Nešto pre 15 sati Mihajlović se pojavio. Trening je bio zatvoren za javnost, ali je Bolonja po društvenim mrežama prenela delić atmosfera.

Mediji na Apeninima’pišu da će Mihajlović sigurno biti tu i na sutrašnjem treningu, a da ideja je da bude sa igračima i u karantinu u jednom torinskom hotelu. Naravno, potom i na samom stadionu, da se pozdravi sa velikim prijateljem Mauriciom Sarijem, a onda da pokuša i da pobedi jednog od mentora.

Mihajlović je naime 11. januara 2015. godine posle utakmice Sampdorija – Empoli prišao kolegi sa protivničke klupe i zamolio za dozvolu da prisustvuje Sarijevim treninzima. Što se kaže, da “krade zanat“ tadašnjem treneru Empolija. Sari je bio iznenađen, Mihajlović je u to vreme bio mnogo zvučnije ime, ali je odmah uvideo kakav je taktičar stariji kolega. Razmenili su telefone i koji mesec kasnije Mihajlović je stigao u Monteboro sportski centar u kome je četiri dana učio od Sarija. Rodilo se prijateljstvo, traje i do dan danas.

U subotu će doduše biti zaboravljeno, barem na tih 90 minuta.

Kao što smo i očekivali, Miha hrabro bije bitku protiv bolesti.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar