Majkl Daglas otvoreno o sinu narkomanu!

Kameron Daglas (40), sin poznatog glumca Majkla Daglasa (75), još kao tinejdžer bio u paklu droge.

Zabava 17.10.2019 | 16:00
Majkl Daglas otvoreno o sinu narkomanu!
On je u početku bio samo diler, međutim kasnije je i sam postao zavisnik o heroniu.

- Mrzeo sam sve što mi se događalo u životu zbog droge, ali jednostavno nisam mogao da prestanem - iskreno je rekao Kameron u velikom intervju za magazina "People".

Roditeljima, Majklu i producentkinji Diandi Luker (63) ovaj period bio je jako težak, osećali su se bezpomoćno i nisu znali kako da mu pomognu, a i oni su osećali da tonu zajedno sa njim. Svaki savet koji su dali sinu nije baš bio od pomoći, zato što Kameron nije želeo ni da ih čuje.

- Bilo je trenutaka kada je nada potpuno nestajala. Život se pretvorio u niz kriza. Mislio sam da ću ga izgubiti - rekao je Majkl kako se osećao možda u najgorem trenutku svog života.



Kameronu je u tom periodu može se reći prosto bila rutina da se drogira. On je zbog optužbe da je dilovao metamfetamin i kokain, zbog čega je iza rešetaka proveo 7 godina.

Nakon zatvorske kazne Kameron se potpuno promenio, on je danas u braku sa instruktorkom joge Vivijan sa kojom ima ćerkicu Luu. Kameron se sada posvetio ljudima koji imaju isti problem koji je i on imao, i kako kaže ima veliku želju da svakom od njih pomogne.

Izvor:Telegraf.rs Foto: Tanjug/AP/Chris Pizzello/Invision

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Grupa

17.10.2019 16:10

bolesnika kojima je novac unistio zivote! Blago onima koji normalno zive ali oni uglavnom toga nisu ni svjesni!!!

ODGOVORITE
Name

jovan

17.10.2019 21:17

Bravo za komentar, svaka cast!