Operisan Sančez, pauza do Božića!

Zahvat urađen u Barseloni.

Fudbal 16.10.2019 | 20:40
Operisan Sančez, pauza do Božića!
Ostao je Inter i definitivno bez Aleksisa Sančeza do kraja 2019. godine. Čileanski napadač je povredio zglob leve noge, bio je na snimanjima, analizama, a na kraju je ustanovljeno da će morati na operaciju.

Sančez je jutros došao u Barselonu, gde je nakon novog, završnog pregleda i operisan. Tim povodom Inter je objavio saopštenje u kojem kaže:

„Aleksis Sančez je bio jutros u Barseloni na konsultacijama kod doktora Romana Kugata. Tu je potvrđena dijagnoza koju je postavio Interov medicinski tim i doneta je odluka o operaciji levog zgloba. Zahvat je i urađen u popodnevnim časovima i sve je prošlo kako je planirano“.

Prema prvim procenama, Sančez će biti van terena najmanje do Božića, a zavisi od brzine oporavka da li će i duže od toga odsustvati sa treninga.

Fudbaler Intera doživeo je tešku povredu na meču protiv Kolumbije i prema pisanju medija van terena će biti najmanje tri meseca.

Nakon spekulacija da li će biti potrebna operacija ili ne, otklonjena je svaka sumnja nakon što je Sančes morao "pod nož".

Čileancu je dijagnostikovano iščašenje (dislokacija) zgloba i tetive zgloba, zbog čega ga sigurno nećemo gledati do kraja kalendarske godine na terenu.

Bilo je priče da je za Sančesa gotova sezona, ali operacija će mu verovatno pomoći da se vrati za drugi deo takmičarske godine.

Izvor: mozzartsport/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar