Alegri spreman da zameni Solskjera!

Bivši trener Milana i Juventusa Masimilijano Alegri mogao bi uskoro da na kormilu Mančester junajteda nasledi Olea Gunara Solskjera.  Alegri i Junajted - blizu je! Mogao bi i da povede Džana i Mandžukića sa sobom! Maksa čeka veća plata nego u Junajtedu, piše Tutosport.

Fudbal 17.10.2019 | 12:26
Alegri spreman da zameni Solskjera!
Kako prenosi list "Tutosport", Alegri je već imao kontakte sa čelnicima Junajteda i navodno je dogovorio godišnju platu od 7.5 miliona evra.

Italijan je još ranije izrazio želju da radi u Premijer ligi, a kako je Solskjer u nezgodnoj poziciji, jer je klub posle osam odigranih kola na 12. mestu, ništa nije isključeno.

Ostrvski mediji su nedavno pisali kako Norvežanin ima priliku da do kraja meseca ostvari napredak na tabeli ili će klub biti primoran da potraži novo rešenje.

Pitanje je šta je od svega istina, jer je bilo i glasova koji tvrde da je pozicija Solskjera nepromenjena i da je klub spreman da mu ukaže priliku na duže staze.

Kako god bilo, "Tutosport" prenosi i da Junajted nastoji da dovede Emrea Čana i Marija Mandžukića, igrače koje je legri trenirao u Juventusu.

Osim toga, Italijan je spreman da mesto u stručnom štabu poveri takođe bivšem igraču Juventusa i Mančester junajteda, Patrisu Evri.



Bivši trener Juventusa Maks Alegri je navodno veoma blizu potpisa za Mančester Junajted, a i Emre Džan i Mario Mandžukić bi mogli da krenu zajedno sa njim.

Kako piše Tutosport, pregovori su dobili na intenzitetu, a Alegri bi čak mogao da dobije veću platu od 7.500.000 evra koliko je imao u Juventusu.

Ova torinska novina dodaje da bi mogao da se dogodi i domino-efekat u kom bi zajedno sa Alegrijem mogao da krene i Mandžukić.

U Juventusu se nadaju da bi Alegri mogao da preuzme jednog od premijeligaša, jer se pored Mančestera pominje i Totenhem, jer bi tako uštedeli 16.000.000 evra koliko košta Alegrijeva bruto plata. Štaviše, u Kontinasi se nadaju da bi sa Alegrijem na Old Traford mogli da krenu Mandžukić i Emre Džan što bi omogućilo Staroj dami da uštedi i inkasira dodatne sume novca.

Dakle, Mančester bi trebalo brzo da krene u realizaciju posla, jer je i Totenhem ušao u priču.

Dok se to sve ne realizuje, Mančester ima prvo meč protiv Liverpula, a potom i gostovanje Partizanu 24. u okviru Lige Evrope.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar