Zokiju Šumadincu hitno operisano srce!

Zoki Šumadinac se polako oporavlja u svojoj kući u Gornjem Milanovcu, jer je pre desetak dana hitno operisan u bolnici za kardio-vaskularne bolesti na Dedinju.

Zabava 16.10.2019 | 12:00
Zokiju Šumadincu hitno operisano srce!
Lekari su ustanovili da Šumadinac ima problem sa srcem godinama, pa je bila neophodna ugradnja pejsmejkera. Nakon operacije Zoki kaže da je srećan što je pobedio bolest i što se sve dobro završilo.

- Hvala dragom Bogu što sam bio u rukama tako sjajnih doktora koji su brzo reagovali nakon što su me ljudi iz najbolje produkcije na svetu dovezli. To su moji prijatelji za ceo životi svima ću im biti večno zahvalan. Sada imam pejsmejker i oporavljam se lagano. Imao sam prvu kontrolu, a ovih dana mi je i druga. U stalnom sam kontaktu sa produkcijom i već razgovara o povratku u "Zadrugu"‚ rekao je Zoki.

- Mnogo želim da uđem tamo. Jedva čekam da mi kažu da smem. Nemam taktiku, ali sam spreman da se šalim i pravim šou, kao i uvek, gde god se pojavim - zaključuje Zoki.

U porodičnom domu Šumadinac se u toku oporavka druži sa svojim jedincem tinejdžerom Ivanom, dok mu majka i sestra ugađaju.

Izvor: Srbijadanas/ Telegraf Foto: Srbija Danas

Komentari / 0

Ostavite komentar