Salgado brani Jovića: Dajte mu vremena!

Mora još da uči! Napadaču Real Madrida Luki Joviću potrebno je vreme da se dokaže u kraljevskom klubu, smatra nekada trofejni desni bek Reala Mičel Salgado.  Svi smo svesni da je reč o dobrom fudbaleru! "Ako ga je Real Madrid doveo, sigurno postoji razlog za to", kaže bivši fudbaler Kraljevskog kluba.

Fudbal 15.10.2019 | 14:58
Salgado brani Jovića: Dajte mu vremena!
Španski mediji su proteklih dana pisali negativno o učinku Jovića koji još nije postigao gol po dolasku iz Ajntrahta iz Frankfurta za koji je Real platio 60 miliona evra.

Luka Jović otkako je stigao u Real nije uspeo da se upiše u listu strelaca. Marka ga je svrstala među one koji su najslabije startovali. Mladi srpski as, plaćen 60.000.000 evra, poslednji put mrežu je zatresao još u maju, u polufinalu Lige Evrope. Onda se tu dogodila i reprezentacija.

Ali, bivši fudbaler Real Madrida stao je u odbranu mladog srpskog fudbalera i kao da je svim kritičarima poručio - "Ljudi, sačekajte malo".

Salgado je pozvao na strpljenje oko srpskog fudbalera, bez obzira što još uvek nije postigao gol u dresu madridskog giganta.

"Jović je mlad igrač. Ako ga je Real doveo to nešto znači. Bio je odličan u Ajntrahtu, dao je mnogo golova i pokazao kvalitet. Mora još da uči, u Realu je veliki pritisak i potrebno mu je vreme. Dobiće ga, svi znamo da je vrhunski napadač", rekao je Salgado za Omnisport.

Bivši španski reprezentativac uporedio je Jovića sa prvim centarforom Reala Karimom Benzemom.

"Jasno je da je Realu bila neophodna "devetka". Benzema je drugačiji od Jovića, učestvuje u igri više nego što je u završnici", naveo je Salgado.

Real Madrid je to, pritisak je veliki. Ovakve reči ohrabrenja sigurno mogu da pomognu Joviću.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar