Italijani već godinama uživaju u “Nektar” pivu

Nektar tradicionalno na regati Barcolana

Republika Srpska 14.10.2019 | 14:59
Italijani već godinama uživaju u “Nektar” pivu
Banjalučka pivara je, kroz svoj najpoznatiji brend „Nektar“ pivo, već četiri godine prisutna na tržištu u Italiji, a ovog oktobra je iznova bila sponzor tamošnje poznate jedriličarske regate Barcolana 51, koja je održana u nedjelju, 13. oktobra. 



Tokom proteklih godina, Banjalučka pivara se, u saradnji sa distributerom PAROVEL GROUP, uspješno pozicionirala sa svojim  „Nektar“ pivom na italijanskom tržištu, tačnije u regiji “Friuli Venezia Giulia”, a pored brojnih gradova može se naći i u Trstu. Stoga iz ove kompanije ne kriju zadovoljstvo što su uspjeli da odgovore na zahtjeve vjernih ljubitelja njihovog piva, ali i što su ponovo u prilici da podrže ovu veliku manifestaciju.



„Bila nam je čast ponovo biti dio jednog ovako velikog i značajnog događaja, kao što je jedriličarska regata Barcolana 51, s obzirom da se radi o reprezentativnoj i nadaleko poznatoj manifestaciji. Jedan takav spektakularan događaj okuplja brojne uspješne pojedince i kolektive, a mi svakako želimo i konstantno nastojimo biti dio takvih priča”, istakli su iz Banjalučke pivare.

Jedriličarska regata Barcolana je događaj koji se organizuje od 1969. godine i predstavlja najmasovniju regatu na Mediteranu. Tome u prilog govori podatak da iz godine u godinu, na regatnom polju ukupne dužine 16 nautičkih milja, okuplja desetine hiljada jedriličara. Istovremeno, događaj proprati više od 250.000 gledalaca.



Ovaj spektakularni događaj se održava svake godine u drugoj nedjelji oktobra, kada se tokom 10 dana smjenjuju događaji koji prethode regati koja se održava u Trstu. Više informacija o samom događaju možete pronaći na web sajtu:

https://www.barcolana.it/
 
(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Rex

14.10.2019 13:59

Da imamo svijest pili bi Nektar,potisnuli sva druga piva i postali pivara broj 1. u regionu.

ODGOVORITE
Name

Paklo

14.10.2019 16:06

Nije to bas tako,bolji je Jelen,Nektar je sama pjena !!!

Name

Direkt

14.10.2019 18:57

Da imaju jak marketing kao Jelen i bilo bi tako.

Name

Vendeta

14.10.2019 15:28

Da oni imaju iole valjanu marketing sluzbu, uradili bi malo vise na promociji.. Jelen pivo dominira trzistem RS, imaju pabove, prisutni su na svim muzickim festivalima, danima piva.. Prosle godine na banjaluckim danima piva Jelen ima tri standa, Nektar nijedan.. inace pijem iskljucivo Nektar, ali marketing im je jako los.. pozz za sve pivopije

ODGOVORITE
Name

Dobar glas...

14.10.2019 18:33

Kakav marketing!?Kvaliter je u pitanju!Malo je reći da je katastrofa