Hrvati stižu na "Old Traford", jedan već dao obećanje?

Mančester junajted navodno zainteresovan za dvojicu reprezentativaca "kockastih".

Fudbal 16.10.2019 | 08:00
Hrvati stižu na "Old Traford", jedan već dao obećanje?
Samo dve pobede u osam utakmica i tek 12. mesto na tabeli Premijer lige, odnosno bliža zona ispadanja od vrha, povod su da u Mančester junajtedu ozbiljno i užurbano rade na dovođenju novih igrača već u januarskom prelaznom roku.

Ole Gunar Solskjer, za sada, ima podršku na mestu trenera, ali videćemo još koliko i hoće li on biti taj koji će krojiti spisak želja.

Po pisanju engleskog "Ekspresa" i španskog "Sporta" na toj listi već se nalaze dva imena, a reč je o reprezentativcima Hrvatske - Mariu Mandžukiću iz Juventusa i Ivanu Rakitiću iz Barselone.

Navodono, prvi je već postigao usmeni dogovor sa čelnicima Junajteda, koji će za njegov transfer morati da izdvoje 10.000.000 funti, dok je drugi i dalje "u magli", odnosno spekulacija na nezvaničnu informaciju da je Barselona spremna da ga proda ove zime.

Mandžukić (33) ove sezone nije upisao ni minut za Juventus i izvesno je da će uskoro napustiti klub, dok Rakitić (31) povremeno dobija poverenje Ernesta Valverdea u Barseloni, ali mnogo manje nego ranije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar