U crveno-bijelom je obećavao mnogo više!

Kvinsi Miler na probi u Australiji! Nekadašnji ljubimac navijača Zvezde pokušaće još jednom da "restaruje" karijeru daleko od Evrope. I to ako prođe probu.

Košarka 14.10.2019 | 10:13
U crveno-bijelom je obećavao mnogo više!
Kada je u jesen 2015. godine Kvinsi Miler (26) stigao u Crvenu zvezdu, nije mu bilo potrebno mnogo da pokaže veliki talenat i da nagovesti da će u Evropi ostvariti ono što nije uspeo u NBA ligi.

Međutim, njegova karijera je brzo zapala u lošu fazu, u kojoj je već tri godine, pa će pokušati da je oživi u Australiji.

Tamošnji klub Melburn junajted saopštio je da se dogovorio sa Milerom da odigra dve utakmice za taj tim u Americi, u prijateljskim utakmicama protiv Los Anđeles Klipersa u ponedeljak, pa Sakramento Kingsa u četvrtak.

U tim utakmicama stručni štab australijskog kluba proveriće pre svega zdravstveno stanje eksplozivnog krilnog centra, koji ovog leta nije "prošao" u Ciboni. Nezvanično, zato što je pao na lekarskim pregledima.

A, pre samo nekoliko godina smešila mu se mnogo, mnogo bolja karijera.

Podsetimo, na kraju svoje odlične sezone u Zvezdi, Miler je sjajnim igrama zainteresovao i Makabi, koji ga je doveo, ali ga nije mnogo koristio.

Tokom odmora u leto 2016, Miler je u SAD drugi put doživeo tešku povredu kolena igrajući košarku sa drugovima na Univerzitetu "UCLA" i od tada počinje njegov strmoglavi pad.

Najpre je 2017. otišao u Bamberg, ali ipak se nije dugo zadržao kod tadašnjeg trenera nemačkog velikana Andree Trinkijerija, niti je imao značajnu ulogu. Potom je probao u Portoriku prošle sezone, ali je i to i Australija veoma daleko od dometa koji su mu bili predviđani u ranoj fazi karijere.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar