Auto-susretom za pomoć Goranu Miljiću iz Janje

Svjesni da vrijeme nije na strani Gorana Miljića, kome je za transplataciju srca potrebno 360. 000 evra, ljubitelji četvorotočkaša iz četiri bijeljinska auto-kluba organizovali auto-susret s ciljem da prikupe što više novca za oboljelog sugrađanina.

Republika Srpska 13.10.2019 | 21:42
Auto-susretom za pomoć Goranu Miljiću iz Janje
Članovi AMKK “Optima motorsport” - Bijeljina, “Oldtajmer kluba” - Bijeljina, AMK “BrotherHood Tuning” i AMK “Brong boys” bili su jedinstveni u namjeri da pomognu Goranu Miljiću iz Novog naselja - Janja, kome je neophodan novac za transplataciju srca. Tim povodom organizovali su automoto susret s ciljem da se, uz druženje, prikupi što više novčanih sredstava.

Na organizovanom auto-moto skupu bilo je prisutno više od sto automobila i motora, ali je i veliki broj sugrađana došao zbog znatiželje da prisustvuju smotri trkačkih i oldtajmer vozila. Između ostalog, Mladen Rebrinović, član AMKK “Optima motorsport” - Bijeljina, rekao je da, osim ovog događaja, oni su u prethodnom periodu organizovali i tombole - da bi što više novca prikupili za Gorana Miljića.



Za auto-moto karting klub “Optima motosport” - Bijeljina ovo je prvi put da organizuje događaje humanitarnog karaktera, međutim za “Oldtajmer klub” - Bijeljina ovo je još jedno iskustvo za humanost na djelu. S obzirom na to da prikupljeni novac neće biti dovoljan, prema mišljenju Bojana Stajića, predsjednika Oldtajmer kluba “Bijeljina”, takođe je važna i poruka koju su poslali - da Goran Miljić nije sam. Istovremeno, podsjećajući da je “dužnost svih nas da mu pomognemo, koliko smo u mogućnosti”.

Tridesetdvogodišnjem Goranu Miljiću iz Novog Naselja - Janja, hitno je potrebna novčana za transplataciju srca. Za njega su doktori u Banjaluci rekli da mu je srce tempirana bomba i da ne znaju koliko će tačno moći izdržati u tom stanju. Gorana su zadva dana tri puta reanimirali i vrađali u život, On se trenutno nalazi u Beogradu na liječenju, a za transplataciju koja bi se obavila u Beču je potrebno 360.000 evra.

Ukoliko ste u mogućnosti pomoći Goranu u borbi za ozdravljenje, ovo su računi na koje možete uplatiti novac:

Br. računa: 554-402-015102-01-02

Br. deviznog računa: 554-203-007656-01-40

Za više informacija može se kontaktirati broj: 065 063 813 



(BN televizija)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Svaka cast

13.10.2019 16:31

Svaka cast momcima i ne samo njima nego svima koji pomazu bolesnima i o kojima se sve vise da cuti u poslednje vrijeme.....samo nazalost nema SPC

ODGOVORITE
Name

Dajte Humanitarni Broj Telefona

13.10.2019 16:40

Dajte M: tel broj.

ODGOVORITE
Name

pravda

13.10.2019 16:48

Da mu gospod i sveti vasilije ostroski i tvrdoski produze i pomognu za ozdravljenje i njegovim roditeljima podare strpljenja i srece za ozdravljenje sina

ODGOVORITE
Name

P

14.10.2019 04:32

E ovako mi liječimo ljude, humanitarnim akcijama, SMS porukama, a naša vlast kupuje avione, helikoptere. Podrška ovom čovjeku i ljudima koji su se angažovali da mu pomognu. Samo nek je naša Republika Srpska stabilna. Na ovom primjeru se vidi koliko smo stabilni i koliko je vlast odgovorna.

ODGOVORITE
Name

Odgovoran čin

14.10.2019 06:04

Podrška i pohvala svim humanim ljudima, koji imaju osjećaj empatije i želju da pomognu bolesnicima, jer je ovo viši nivo svijesti. Svaki čovjek, koji se odaziva na ove akcije, a pogotovo organizatori skupova za pomoć, predstavljaju "ljude", kojih još uvijek ima u ovakvom društvu nezadovoljnih i razočaranih sistemom vlasti, koja nema ni sluha, ni odgovornosti za bolesne.

ODGOVORITE