Veličković: Slijede nam tri paklene sedmice!

Košarkaši partizana doživeli su prvi poraz u sezoni i to na gostovanju ekipi Primorske, u susretu drugog kola ABA lige, 68:56.

Košarka 13.10.2019 | 18:27
Veličković: Slijede nam tri paklene sedmice!
Trener crno-belih Andrea Trinkijeri bio je vidno nezadovoljan kako su njegovi izabranici odigrali na gostovanju u Sloveniji, a čini se da su i igrači svesni da su podbacili.

Kapiten Novica Veličković kaže da je poraz jednom morao da dođe, ali apeluje na sve da se okrenu susretima koji dolaze.

''Prvi poraz, i to je došlo. Desio se možda i loš dan, moramo da se trgnemo. Nismo odigrali kako treba, ekipa Primorske čvrsto igra, imali su sedam dana da se spreme za ovu utakmicu što su učinili najbolje moguće".

"Nas čeka paklenih dvadesetak dana, ali treba ostati pozitivan i da nam se ovakve utakmice više ne dese'', zaključio je Veličković u izjavi za "BC Partizan TV".

Nemanja Gordić je do poslednje četvrtine bio bez poena, uspeo je da pogodi tek u finišu.

''Loša utakmica sa naše strane definitivno, loše smo otvorili, dozvolili smo dobroj ekipi Primorske da uđe u dobar ritam i stekne samopouzdanje. Promašili smo dosta polaganja i otvorenih šuteva, slobodnih bacanja, nismo bili pravi danas. Proteklo je dosta vremena dok nismo počeli da igramo na način koji nam je omogućio lake poene. Njima je išlo na ruku što nismo bili šuterski raspoloženi, zasluženo su nas pobedili".

"Oni su se očigledno dobro spremnili i skautirali nas dobro. Kontantno je reket bio pun, nije bilo lakih poena. S druge strane nismo postigli neke lake poene u kontranapadima, što su oni iskoristili da stvore veliku razliku. Na nama je dadigneo glavu i da se spremimo za veoma važnu utakmicu protiv Ritasa koja je već za dva-tri dana'', istakao je Gordić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar