Kraljevska porodica odbacuje Megan i Harija

Britanska kraljevska porodica ima sve manje strpljenja i razumjevanja za princa Harija i njegovu suprugu Megan Markl, koji već mjesecima ređaju skandale i donose ishitrene odluke koje narušavaju ugled dvora.

Zanimljivosti 13.10.2019 | 10:45
Kraljevska porodica odbacuje Megan i Harija
Njihov posljednji potez ponovno je izazvao bijes ostatka porodice. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nikoga nisu obavijestili o svojoj namjeri da tuže britanske tabloide, što je dovelo do novih nesuglasica.

Hroničar kraljevske porodice Ričard Palmer tvrdi da par nema podršku preostalih članova porodice koji se stide njihovih dosadašnjih poteza.

Prinčev stariji brat Vilijam je, navodno, u potpunosti odbacio Harija, dok su se princ Čarls i njegova supruga Kamila udaljili od njih, piše "Cosmopolitan".

Princ Hari je nedavno tužio tabloide "Daily Mirror", "Sun" i "News of the world" zbog navodnog prisluškivanja njegovog telefona, što potom potvrdila i Bakingemska palata.

Megan Markl je, takođe, podnela tužbu, ali protiv tabloida "Mail on Sunday", pošto je taj list, bez njenog odobrenja, objavo pismo koje je napisala svom ocu Tomasu Marklu.

(Agencije)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Svako čuva svoju stolicu

13.10.2019 20:22

U Švedskoj je Kralj isključio sina jer nu se žena slikala za reklame za donji veš. I kćeeku jw otkačio jer je udata za hoštaplera, prevaranta i alkovoličara. Kralj je shvatio kako mu izgleda porodica očima narlda. To je valjda u svim kraljevskim kucama sada da se bore da zadrze vlast pa i ako treba da otkace clanove porodice.

ODGOVORITE