Zvezda - Budućnost: Više od sporta za čelnike!

Za trenere i igrače to je samo derbi! Ponovo se kuva pred duel srpskog i crnogorskog prvaka. Pojavile se informacije sa Skupštine ABA lige. Dobrić i trener Tomić, ipak, govorili samo o sportu.

Košarka 13.10.2019 | 08:19
Zvezda - Budućnost: Više od sporta za čelnike!
Bliži se novi duel Crvene zvezde i Budućnosti iz Podgorice u ABA ligi, prvi ove sezone. Tenzije taman što su splasle nakon prošlogodišnjeg finala plej-ofa, kada je svačega bilo i u Pioniru i u Morači, počele su ponovo da rastu.

Mediji u Srbiji u subotu su preneli nezvaničnu informaciju (niko se još nije oglasio iz klubova), da su na Skupštini ABA lige u Zagrebu pale teške reči između predstavnika dva kluba.

U centru pažnje bili su Dragan Bokan predsednik Budućnosti i Filip Sunturlić generalni direktor Crvene zvezde.

"Zapamtite, biće vam vraćeno, lično će vam biti vraćeno, to obećavam sa više strana", obratio se Bokan kolegi iz Zvezde.

Sunturlić mu nije ostao dužan: "Opet nas uvlačiš sve u blato. Sredili smo dokumentaciju, krenuli dalje... Prvo mora da se vodi računa šta si ti uradio direktno na trećoj utakmici, od trenutka kada smo sleteli dok nismo odleteli. Trebalo bi da te bude sramota. Sram te bilo", odgovorio mu je čelnik Zvezde.

Ali je poslednju reč imao Bokan.

"Nemoj tako da pričaš sa mnom, da ti se ne dignem! Zadnji put si to rekao".

I sve to pred novi okršaj šampiona i vicešampiona regiona.

Tim povodom je trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić najavio meč, ali je govorio samo o sportu.

"Očekuje nas još jedna važna utakmica. Fenerbahče smo ostavili iza sebe, okrenuti smo ekipi Budućnosti i počeli smo pripreme za taj meč već u petak. Igraćemo u istom okruženju kao i meč sa Primorskom, i želimo da igramo na isti način kao i prethodnu utakmicu, tvrdo i čvrsto u odbrani, pridržavajući se dogovora iz svlačionice. Ulazimo polako u ritam koji će biti uobičajen ove sezone, i koji će biti još brži i teži kako vreme bude odmicalo. Želimo pobedu, i dobar nastavak u regionalnoj ligi", rekao je Tomić u najavi utakmice.

Ognjen Dobrić smatra da nema tajni između Zvezde i Budućnosti.

"Dobro se poznajemo sa ekipom Budućnosti koja je pretrpela određene promene u sastavu, ali je grupa domaćih igrača ostala na okupu. Brzo smo se okrenuli tom meču, i kao što sam rekao još u svlačionici Arene posle Fenerbahčea, vrlo nam je važno da dobijemo tu utakmicu i da na pravi način uđemo u sezonu u ABA ligi", kazao je košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić.

Utakmica Crvena zvezda - Budućnost igraće se u nedelju od 20.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar