Federer potpisao jak ugovor!

Igraće u Kini bar do 2023. godine! "Uzbuđuje me ideja o igranju na novim mestima. To mi daje priliku da vidim nove stadione i predstavim se novim navijačima", rekao je Federer prilikom potpisivanja ugovora sa turnirom koji će biti održan od 27. do 29. decembra ove godine.

Tenis 12.10.2019 | 10:13
Federer potpisao jak ugovor!
Do kada će Rodžer Federer profesionalno igrati tenis, tema je već nekoliko sezona.

Pred kraj ove, dve stvari su izvesne: Švajcarac će biti deo ATP tura 2020. i igraće egzibicione mečeve u Kini do 2023. godine.

Učešće na Mastersu u Šangaju, na kom je juče u osmini finala spasao pet set lopti protiv Davida Gofana, a danas za rivala u borbi za polufinale dobio Aleksandera Zvereva, Federer je iskoristio da potpiše unosan sponzorski ugovor prema kom se obavezao da nastupa na revijalnom turniru u Hangdžouu u narednih pet godina.

Drugim rečima, do svoje 43. godine.

Osvajač 102 titule napunio je 8. avgusta 38 godina i, osim što priznaje da razmišlja o povlačenju, nema nameru to da učini uskoro.

Postojala je verzija prema kojoj bi se osvajač 20 gren slem titula povukao posle Vimbldona sledeće godine, što je i on u međuvremenu nagovestio izjavom.

"Uzbuđuje me ideja o igranju na novim mestima. To mi daje priliku da vidim nove stadione i predstavim se novim navijačima", rekao je Federer prilikom potpisivanja ugovora sa turnirom koji će biti održan od 27. do 29. decembra ove godine.

O novcu nije bilo reči...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar