Vranješu za rođendan ipak peva Ceca!

Svetlana Ceca Ražnatović definitivno peva na 30. rođendanu kod Ognjena Vranješa sledeće nedelje u Atini i to za 50. 000 evra, o čemu je Kurir već pisao.

Zabava 11.10.2019 | 11:00
Vranješu za  rođendan ipak peva Ceca!
Fudbaler Grčkog AEK uspeo je da se dogovori s menadžerom najveće balkanske zvezde, koja će se na zabavi pojaviti kao specijalna gošća i otpevati blok svojih najvećih hitova. Ipak, bivši ljubavnik Jelene Karleuše ništa nije želeo da prepusti slučaju, pa će srpsku majku u Grčkoj dočekati na najvišem nivou.


Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, Ceca stiže avionom u kom je za nju rezervisana karta u biznis-klasi, a ispred aerodroma je čeka limuzina i nekoliko pripadnika obezbeđenja, koji će joj tokom boravka sve vreme biti na raspolaganju.


- Ognjen izuzetno ceni i poštuje Cecu i njen rad. Oduvek je želeo da mu ona peva na rođendanu, ali se nikad pre za to nije ukazala prilika. Uslove njenog dolaska je ugovorio s menadžerima i ona će u Atinu doći s kompletnim timom svojih muzičara, kao i sa svojim frizerom. Koliko mi je poznato, Ceca u Grčku stiže s Kipra, a ne iz Beograda. Ognjen je želeo da joj maksimalno ukaže poštovanje, pa je zakupio luksuzni hotel u samom srcu Atine, koji je bukiran tokom cele godine i teško je u njemu dobiti apartman. Međutim, on je uspeo da sve sredi i pevačica će biti smeštena u sobi s najlepšim pogledom na grad - kaže naš izvor.



Prema njegovim rečima, Ražnatovićevu u sobi čeka iznenađenje. - Ne znam još uvek o čemu se radi, ali Ognjen je veliki džentlmen i zna red. Siguran sam da je osmislio nešto što će Cecu prijatno iznenaditi. U Atinu stižu i Ognjenovi prijatelji iz Srbije, Bosne, Belgije, a naravno, tu će biti i njegovi saigrači iz AEK. Zakupio je lokal u elitnom delu grada koji se specijalno preuređuje za potrebe njegove zabave.


Naravno, pre Cece će pevati i trenutno najpoznatija tamošnja pevačica, a stiže i još jedan bend iz Srbije. Nisam siguran koje pesme Ognjen najviše voli i da li se dogovorio koje hitove će izvesti u dogovorenom bloku, ali znam da voli sve njene pesme. Svakako, biće to luda zabava - završava naš izvor.

Izvor:Kurir.rs  Foto: Nemanja Nikolić/Damir Dervišagić

Komentari / 0

Ostavite komentar