Partizan u etno-selu Stanišići!

Partizan se sprema u Republici Srpskoj.  Milošević sa 22 igrača.

Fudbal 10.10.2019 | 19:24
Partizan u etno-selu Stanišići!
Nastavlja se vožnja Parnog valjka van Beograda. Pre sedam dana protutnjao je Nursultanom, juče bio ubedljiv u Grošnici, a već danas parpkirao se u Republici Srpskoj, pošto je trener Savo Milošević odveo igrače na mini-pripreme u Etno selo Stanišići u okolini Bijeljine.

Na ovaj način šef stručnog štaba crno-belih želi pre svega da osveži ekipu i poradi na očuvanju timskog duha, kao jednog od značajnijih faktora u jeseni obeleženoj zgusnutim rasporedom. Planirano je da osvajač Kupa Srbije do subote veče boravi na pomenutoj lokaciji, posle čega će se vratiti za Beograd i nastaviti uigravanje za nastavak sezone, pre svega gostovanja Mladosti u Lučanima u okviru 12. kola Superlige i duela sa Mančester junajtedom u trećoj rundi Grupe L Lige Evrope.

Kao što je najavljeno, u prvi tim je vraćen Miroslav Vulićević, na koga struka nije računala od početka priprema za novu sezonu.

Milošević tokom reprezentativne pauze ne može da računa na devetoricu reprezentativaca: NemanjaMiletić je u A selekciji Srbije, Strahinja Pavlović i Zlatan Šehović u mladoj, Filip Stevanović i Lazar Pavloviću omladinskoj, Aleksandar Šćekić u Crnoj Gori, Bibras Natho u Izraelu (večeras gostuje Austriji), Sejduba Suma (u petak igra za Gvineju sa Komorskim Ostrvima) i Takuma Asano (presedeo na klupi Japana u trijumfu nad Mongolijom).

Tokom trodnevnog boravka u Republici Srpskoj crno-bele će predstavljati:

Golmani: Vladimir Stojković (dolazi u petak), Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Aleksandar Popović;

Defanzivci: Miroslav Vulićević, Periša Pešukić, Bojan Ostojić, Dominik Dinga, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić;

Vezisti: Saša Zdjelar, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Aleksandar Lutovac, Đorđe Ivanović, Nikola Lakčević, Slobodan Stanojlović, Strahinja Jovanović;

Napadači: Umar Sadik, Petar Gigić i Lazar Marković.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar