Test: Sačuvali noge, uzeli pare, odgirali neriješeno!

Brazil i Senegal zabavili publiku u Singapuru - 1:1.

Fudbal 10.10.2019 | 18:08
Test: Sačuvali noge, uzeli pare, odgirali neriješeno!
Nacionalni stadion u Singapuru bio je ovog popodneva poprište egzotičnog prijateljskog meča između Brazila i Senegala, a konačan rezultat i remi (1:1) verovatno su i najrealniji ishod ovog duela. Bez takmičarskog naboja, s namerom da se sačuvaju noge, a uzme lova, nastupili su igrači oba tima i odgirali zanimljiv meč koji je lako mogao da prevagne na stranu afričkog tima.

Dosta sreće su imali Brazilci u finišu, pošto je prva zvezda Senegala Sadio Mane pogodio stativu. Brazil je poveo preko Bobija Firmina u devetom minutu posle lepe akcije u kojoj mu je asistirao Gabrijel Žezus, ali je Senegal, koji je igrao hrabro priliku za izjednačenje dočakao u finišu prvog dela.

Dani Alves i Markinjos su zajednički oborili Manea u prodoru, a napadač Bristol Sitija Famara Deidijurealizovao najstrožu kaznu u 45. minutu za konačnih 1:1.Brazil je imao inicijativu u drugom poluvremenu, ali osim nekoliko pokušaja sa distance Nejmara nismo videli ozbiljnije situacije pred golom Senegala.

Karioke su na ovom meču nastupile u jakom sastavu: Ederson - Dani Alves, Markinjos, Tijago Silva, Aleks Sandro (Renan Lodi) - Artur (Enrike Mateus), Kazemiro - Gabrijel Žezus, Kutinjo (Ričarlison), Nejmar - Firmino (Everton). Za Brazilce ovo nije kraj turneje, oni ostaju u Singapuru gde ih 13. oktobra očekuje nova provera sa reprezentacijom Nigerije.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar