Policijska akcija "Klub 2" u BL nastavljena

Jedna osoba je uhapšena u nastavku akcije "Klub 2", koja se od jutros sprovodi na području Banjaluke. Do sada je u sklopu ove akcije uhapšeno 10 lica.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


Na više lokacija u Banjaluci, policijski službenici PU Banjaluka i pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP RS jutros su izvršili pretrese, prilikom čega je slobode lišeno jedno lice. Nezvanično saznajemo da se radi o 32-godišnjem Arminu Vidoviću, od ranije poznatom policiji.

„Do sada je slobode lišeno jedno lice, a izvršen je pretres na 4 lokacije na području grada Banja Luke. Lice se dovodi u vezu sa sumnjom da je izvršilo krivična djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga i oblasti privrede i platnog prometa.

Tokom pretresa oduzeti su predmeti i dokumentacija koja će poslužiti kao dokaz za navedena krivična djela. Sve dalje mjere i radnje prema licu lišenom slobode preuzeće se po instrukciji postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.“, kazala je portparol PU Banjaluka, Marija Markanović.

Pretresi koje su danas obavili pripadnici MUPa i PU Banjaluka nastavak su policijske akcije „Klub 2“ iz juna ove godine. Podsjećamo, tada je slobode lišeno 9 osoba zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i krivično djelo zelenaštvo.

Policija je tada izvršila pretrese na 15 lokacija. Akcija „Klub 2“ usmjerena je na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila iligalnom prodajom opojnih droga i zelenaštvom.BN TV

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

milo

10.10.2019 15:22

Uklanjanje nelojalne konkurencije

XL

10.10.2019 15:30

Gospodo budite iskreni pa kažite, dali uhvatite bar jednog ubicu? Od ovoliko nerasvijetljenih ubistava?

Posmatrač

10.10.2019 15:59

Uvijek idu na pogrešne adrese. Šta je s tim ljudima, ako neznate, pitajte.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.