Policijska akcija "Klub 2" u BL nastavljena

Jedna osoba je uhapšena u nastavku akcije "Klub 2", koja se od jutros sprovodi na području Banjaluke. Do sada je u sklopu ove akcije uhapšeno 10 lica.

Republika Srpska 10.10.2019 | 15:17
Policijska akcija "Klub 2" u BL nastavljena
Na više lokacija u Banjaluci, policijski službenici PU Banjaluka i pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP RS jutros su izvršili pretrese, prilikom čega je slobode lišeno jedno lice. Nezvanično saznajemo da se radi o 32-godišnjem Arminu Vidoviću, od ranije poznatom policiji.

„Do sada je slobode lišeno jedno lice, a izvršen je pretres na 4 lokacije na području grada Banja Luke. Lice se dovodi u vezu sa sumnjom da je izvršilo krivična djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga i oblasti privrede i platnog prometa.

Tokom pretresa oduzeti su predmeti i dokumentacija koja će poslužiti kao dokaz za navedena krivična djela. Sve dalje mjere i radnje prema licu lišenom slobode preuzeće se po instrukciji postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.“, kazala je portparol PU Banjaluka, Marija Markanović.

Pretresi koje su danas obavili pripadnici MUPa i PU Banjaluka nastavak su policijske akcije „Klub 2“ iz juna ove godine. Podsjećamo, tada je slobode lišeno 9 osoba zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i krivično djelo zelenaštvo.

Policija je tada izvršila pretrese na 15 lokacija. Akcija „Klub 2“ usmjerena je na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila iligalnom prodajom opojnih droga i zelenaštvom.



BN TV

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

milo

10.10.2019 13:22

Uklanjanje nelojalne konkurencije

ODGOVORITE
Name

XL

10.10.2019 13:30

Gospodo budite iskreni pa kažite, dali uhvatite bar jednog ubicu? Od ovoliko nerasvijetljenih ubistava?

ODGOVORITE
Name

Posmatrač

10.10.2019 13:59

Uvijek idu na pogrešne adrese. Šta je s tim ljudima, ako neznate, pitajte.

ODGOVORITE