Murinjo neće u Lion, hoće u Englesku!

Nova meta Francuza je Loran Blan. . .

Fudbal 10.10.2019 | 20:02
Murinjo neće u Lion, hoće u Englesku!
Imao je Žoze Murinjo priliku da u svojoj biografiji upiše još jednu zemlju u kojoj je radio. Imao je, ali je – odbio. Portugalski stručnjak saslušao je ponudu koju mu je dostavio predsednik Liona Žan-Mišel Ola i onda se na njoj zahvalio.

Kako je javio francuski RMC, Žoze Murinjo nije prihvatio ponduu da postane novi trener Liona, posle smenjenon Silvinja, zbog želje da se vrati u Englesku. Portugalcu tamo živi porodica i ne želi da se od nje odvaja, a i najkomotnije se oseća u fudbalskom okruženju na Ostrvu, gde je u dva mandata vodio Čelsi, a poslednji klub mu je bio Mančester junajted.

Upravo nakon otkaza na Old Trafordu Murinjo je bez posla. Dobijao je ponude sa raznih strana, dovođen je u vezu sa brojnim klubovima, ali i dalje nema posao. Pa čak i iz Engleske je navodno imao ponudu, od Njukasla kada je otišao Rafa Benitez, međutim, tada je rekao da se njegove ambicije ne poklapaju sa klubovima iz sredine tabele.

Sve kada se sabere, gde je radio i gde trenutno ne bi mogao da radi, deluje kao sasvim realna špekulacija koja se nedavno pojavila u delu engleskih medija, da Murinjo čeka poziv – Arsenala. Unaju Emeriju ionako nešto ne cvetaju ruže na Emirejtsu.

A, što se tiče Liona, nova meta je – Loran Blan. I on je trenutno bez posla i to još od 2016. godine kada je napustio Pari Sen Žermen.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar