Gotovo: Miler definitivno hoće da ide iz Bajerna!

Možda čak i u januaru, mada je leto verovatniji scenario.

Fudbal 10.10.2019 | 16:52
Gotovo: Miler definitivno hoće da ide iz Bajerna!
Kako saznaje Bild, legenda Bajerna iz Minhena, Tomas Miler, želi da ode iz kluba!

Rođeni Bavarac nije zadovoljan svojom minutažom, ne sviđa mu se uloga u timu i već u januaru bi mogao da promeni sredinu i oproba se negde drugde. Podneo je zahtev za transferom, pa ćemo videti kako će se to završiti.

Miler trenutno nema ulogu startera, nije to bio na poslednjih pet utakmica. Niko Kovač je suštinski istakao da Miler više nema tu ulogu posle poraza od Hofenhajma.

"Kada za to bude bilo potrebe, definitivno će dobiti minute", reči su Kovača.

Bild sada kaže da Miler želi da ode iz Bajerna što pre iz kluba jer je nezadovoljan svojim statusom, možda čak do razilaženja dođe u januaru, ali je verovatnije da se to dogodi na leto.

Bio je Miler nezadovoljan još kod Karla Ančelotija. Tada je još isticao da njegovi kvaliteti nisu iskorišćeni do kraja. To se može i danas iskoristiti.

Iako je igrač sa klupe u ovom momentu Miler i dalje ima važnost za tim, može da doprinese dosta i iz te uloge, videli smo to protiv Crvene zvezde, tako da je verovatnija opcija da će odraditi posao do kraja sezone i onda potražiti novu sredinu. Takođe, pitanje je u koji klub će preći, pa je verovatnije da će ostati do kraja sezone kako bi probao sa Bajernom da ode što dalje u Ligi šampiona.

Takođe, procenjuje se i da bi navijači bili ljuti ako bi se sve ovo odradilo na neki brz i "neosećajan" način, pa je zbog svih navedenih stvari rastanak na leto najverovatniji.

A da će ga biti - očigledno hoće. Samo je pitanje momenta. Miler nikada nije bliži izlaznim vratima Bajerna. Miler je u Bajernu od malih nogu, od 2000. godine, igrao je u drugom timu, a u prvom je od 2008. godine sve do danas.

Prava je legenda kluba. I rastanak sigurno neće nikome lako pasti. Ali vreme za tako nešto je došlo.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar