Kako su huligani napali mladića za tezgom (Video)

Bezbjednosna situacija u Mostaru i Hercegovini daleko je od dobre. Osim dva ubistva u proteklih sedam dana, u prošli utorak desio se i incident koji je samo pukom srećom završio bez žrtava.
 
 

Bosna i Hercegovina 09.10.2019 | 11:57
Kako su huligani napali mladića za tezgom (Video)
Naime, na magistralnom putu M17 u naselju Vrapčići, u neposrednoj blizini stadiona Rođeni, četvorica huligana, navodno navijača Zrinjskog, napali su A. Dž. (1994.) koji je radio na štandu za prodaju voća i povrća.

Napad je zabilježila nadzorna kamera pored štanda. Mladića su napadači udarali rukama i nogama, na kraju i teglom. Jedna ga je pogodila u glavu, od čega je A. Dž. zadobio povrede. Mladić se pokušao braniti nožem koji je koristio za rezanje voća, a nakon kraće borbe uspio se otrgnuti. Huligani su sa njega skinuli i majicu sa simbolom navijačke grupe Red Army i oduzeli mu nož, te se potom udaljili sa lica mjesta. Nož su odbacili, a kasnije su ga pronašli pripadnici MUP-a HNK-a koji su uskoro došli na lice mjesta.

Napadači su do štanda pored ceste došli u crnom passatu registarskih oznaka M83T735. Tablice je uspio zabilježiti jedan od radnika firme RTS Prom.

Kasnije je utvrđeno da je passat u vlasništvu N. K. Njime je upravljao njezin unuk Lovro Bošnjak koji je uhapšen, dok je jedan od huligana bio i njegov brat.



(Vijesti)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Zagor

09.10.2019 10:57

Jaki huligani,svaki po40 kila,samo ovako i napadaju,ko copor,za drugo treba imati onu stvar

ODGOVORITE
Name

Zoki Trebine

09.10.2019 11:39

Kako meni uvjek promaknu kroz Sake , ovi Skutori .

ODGOVORITE
Name

Glas

09.10.2019 16:02

Treba ih dobro nalupati

ODGOVORITE