Pogba se u Dubaiju oporavlja od povrede!

Francuski fudbaler propustio je posljednje dvije utakmice Junajtedaa koje su produbile krizu u klubu.

Fudbal 11.10.2019 | 13:04
Pogba se u Dubaiju oporavlja od povrede!
Pol Pogba, fudbaler Mančester junajteda i reprezentativac Francuske, otputovao je u Dubai kako bi ubrzao proces oporavka od povrede tokom pauze u Premijer ligi.

Pogba je na društvenim mrežama objavio sliku sa krova Centra za poboljšanje fizičkih sposobnosti u Dubaiju, gdje sanira povredu desnog stopala.

Francuski fudbaler propustio je posljednje dvije utakmice Junajteda koje su produbile krizu u klubu. Prvo su bez Pogbe odigrali neriješeno (0:0) sa AZ Alkmarom u Ligi Evrope, a zatim pretrpjeli poraz od Njukasla u domaćem prvenstvu.

"Kažu da se naporan rad isplati, a šta je s napornim radom po vrućini? Da vidimo. Zaista volimo lijep pogled", poručio je Pogba na Instagramu uz fotografiju sa krova zgrade u Dubaiju.

Prema navodima britanskih medija Pogba je u Ujedinjene Arapske Emirate poveo i ličnog trenera i ostaće na Bliskom istoku do kraja sedmice.

U Mančester junajtedu se nadaju da će Pogba biti spreman nakon reprezentativne pauze kako bi pomogao timu da prebrodi rezultatsku krizu. Posebno zbog činjenice da će se u prvom duelu nakon pauze sastati sa najvećim rivalom Liverpulom, koji je lider Premijer lige sa maksimalna 24 boda nakon osam kola.

"Crveni đavoli", pak, zauzimaju 12. mjesto sa svega devet bodova.

Pogba je ove sezone odigrao samo šest utakmica, pet u Premijer ligi i jednu u Liga kupu.

Izvor: mondo.ba/Anadolija

Komentari / 0

Ostavite komentar