Video: Bilićev tim igra seksi fudbal!

A jedan podatak ga izdvaja od ostalih. . .  Vest Bromvič je hit Čempionšipa!

Fudbal 11.10.2019 | 08:38
Video: Bilićev tim igra seksi fudbal!
Vest Bromvič Albion je posle 11 odigranih kola vodeća ekipa u engleskom Čempionšipu i glavni pretendent za povratak u elitu.

Tim Slavena Bilića je posle poraza od Lidsa u pretprošlom kolu izgubio lidersku poziciju, ali je u prošloj rundi pobedom protiv Kardifa od 4:2 na Hotornsu, iskoristio posrtaj jorkširskog kluba protiv Milvola i Svonsija protiv Stouka posle kojih se vratio na tron. Sjajna prezentacija Vrećica u prvoj četvrtini sezone stavlja ih u poziciju velikih favorita, iako je prvenstvo dugo i svašta se još može dogoditi u 35 kola.

Međutim, najveća moć Bilićeve ekipe je upravo timska igra, a to je vidljivo i iz podatka da se u dosadašnjem delu sezone od igrača koji su započeli utakmice u listu stelaca nije upisao samo golman - Sem Džonston.

Sjajan je to podatak koji zasigurno raduje hrvatskog trenera i pokazuje kako njegov stručni štab dobro skautira protivnike i vodi tim.

"Srećan sam zbog načina na koji smo odigrali prvih 70 minuta, to je fudbal koji ostavlja bez daha. Ipak, ima ono 'ali', jer protivnici u ovoj ligi nikada ne odustaju. Morali smo da budemo bolji pri vođstvu od 3:0. Zašto ne bismo završili utakmicu sa recimo 4:0? Kritikovao sam igrače, ali sam im i rekao da treba da budu ponosni jer svi dobro igraju i doprinose zajedničkom cilju", rekao je bivši hrvatski selektor.

A kako igra njgov tim i lider Čempionšipa uverite se i sami.



ČEMPIONŠIP - tabela



Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar