I Barsa kuka na sudije!

Zašto ste isključili Dembelea kad ne zna ni da bekne španski?! Francuz u opasnosti da propusti El Klasiko!

Fudbal 09.10.2019 | 16:52
I Barsa kuka na sudije!
Nisu samo srpske sudije meta zbog čudnih odluka proteklog vikenda. Bura je i u Španiji, konkretno u Barseloni, jer čelnici katalonskog giganta ne mogu da se pomire sa činjenicom da je Usman Dembele isključen u finišu meča sa Seviljom i da bi zbog crvenog kartona mogao da propusti prvi El Klasiko u sezoni, za dva kola na stadionu „Nou Kamp“.

Barsa je uverena da njen nestašni dečko – koliko je samo gafova napravio od dolaska iz Borusije – ništa nije kriv, iako ga zvanični spisi terete da se ružno poneo prema sudiji Mateu Lahozu. Arbitar iz Valensije uneo je u zapisnik meča da mu je Dembele, prilikom protesta što je isključen Ronald Araugo, rekao „veoma, veoma, veoma, loše sudiš“. Uz odgovarajuću gestikulaciju rukama.

Ostaje dilema na kom se jeziku mladi Francuz obratio Lahozu, pošto iz Barselone uveravaju da španski – ne govori!? Godinu i kusur je deo Blaugrane, ali jezik nije savladao, pa će taj argument pravni tim aktulenog prvaka da potegne ukoliko se obistine najave da Dembelea, po odluci tamošnjih disciplinaca, čeka zabrana igranja na naredna dva meča. Sve zbog tih nekoliko reči.

Uostalom, u odbranu saigrača stao je i Lionel Mesi:

„Šta ti je rekao? On ne zna jezik, ne govori španski“, ponavljao je Argentinac u pokušaju da tokom meča umilostivi Lahoza.

Nije vredelo, pa će trener Ernesto Valverde za duel sa Real Madridom 26. oktobra u 13 časova morati da sastavi tim bez krilnog napadača.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dembele

09.10.2019 16:23

Nece ga ni kazniti.

ODGOVORITE