U Beogradu Petar Đokić razgovarao sa Ivicom Dačićem

Predsjednik Socijalističke Partije Petar Đokić, sastao se danas u Beogradu sa predsjednikom Socijalističke partije Srbije Ivicom Dačićem.

Srbija 08.10.2019 | 15:53
U Beogradu Petar Đokić razgovarao sa Ivicom Dačićem
Na sastanku dva predsjednika razgovaralo se o aktuelnim temama u Republici Srpskoj, Srbiji i regionu, kao i o mogućnostima za unapređenje ekonomske saradnje i daljeg razvoja Srpske i Srbije.

Između ostalog, Đokić je iskoristio priliku da upozna Dačića sa zaključcima razgovora kojeg je imao sa predsjednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom na marginama nedavno završenog energetskog samita „Ruska energetska sedmica 2019." u Moskvi.

Na sastanku je konstatovano da su odnosi između Republike Srpske i Srbije, ali i između dvije partije nikada bolji, te su najavili nastavak aktivnosti koje će dovesti do ujedinjenja dvije partije u budućnosti.

Predsjednik Đokić istakao je da je trajno opredjeljenje socijalista ekonomski i politički razvoj i osnaživanje naših zemalja i našeg naroda dok je predsjednik Dačić zaključio da su ove dvije partije oduvijek radile i nastaviće da rade zajednički za Srpsku i Srbiju i za bolji život našeg naroda sa obje strane Drine, te iskazao punu podršku u daljem djelovanju Socijalističke partije na čelu sa Petrom Đokićem.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Milos

08.10.2019 18:49

Gospoda i drzavnici! Svaka cast!

ODGOVORITE
Name

Slobodan

08.10.2019 18:50

Naprijed drugovi socijalisti! Bravo!

ODGOVORITE
Name

Banjaluka

08.10.2019 19:42

Zivjela jedinstvena Srpska i Srbija, zivjeli jedinstveni Socijalisti! Ujedinjenjem Socijalista, korak smo blize ujedinjenju Srpske i Srbije!

ODGOVORITE
Name

Todija

08.10.2019 19:43

Dvojica pravih diplomata i drzavnika!

ODGOVORITE