Tomić neće o Olimpijakosu: Trener sam Crvene zvezde!

“Nemam vremena da se bavim glasinama“, kaže šef stručnog štaba crveno-belih.  Olimpijakos želi da vrati Tomića: Pustite glasine, dođite u Arenu.  Grčki mediji prenose da Olimpijakos planira da vrati trenera Crvene zvezde Milana Tomića.

Košarka 08.10.2019 | 16:33
Tomić neće o Olimpijakosu: Trener sam Crvene zvezde!
Tomić je prošlog leta stigao u Zvezdu iz pirejskog kluba, čiju je klupu proteklog vikenda napustio Dejvid Blat.

Međutim, Tomić ne bi odmah preuzeo Olimpijakos, već pirejski crveno-beli planiraju da ga angažuju narednog leta.

Nije demanti, ali nije ni tema za danas. Tako se bar da naslutiti na osnovu odgovora Milana Tomića na pisanje grčkih medija da je Olimpijakos ozbiljno zapeo da trenera Crvene zvezde sledećeg leta vrati u Atinu u kojoj je ostavio dubok trag i kao igrač i kao pomoćnik u stručnom štabu.

Tomić nije kategorički demantovao saznanja kolega iz Grčke, ali jeste apelovao da se ta tema arhivira, bar privremeno, jer šefu stručnog štaba crveno-belih svakako ističe ugovor sledećeg leta, a da li će biti ponuđen novi verovatno zavisi i od onoga što će Zvezda napraviti u aktuelnoj sezoni.

I samo je ona trenutno na glavi Zvezdinog šefa struke.

''Ne želim i nemam vremena da se bavim novinarskim glasinama. Trener sam Crvene zvezde, maksimalno fokusiran i okrenut narednim obavezama i utakmici Evrolige protiv Fenerbačea, koja nas očekuje već za dva dana. Zato bih iskoristio ovu priliku da pozovem sve naše navijače da dođu u velikom broju u Arenu i podrže nas u ovoj važnoj utakmici za Crvenu zvezdu", rekao je trener crveno-belih.

U planovima Olimpijakosa je da živa legenda kluba Vasilis Spanulis postane generalni menadžer ekipe, ukoliko odluči da se penzioniše.

Olimpijakos je novu sezonu počeo ubedljivim porazom od ASVEL-u 82:63 u Vilerbanu, a u drugom dočekuje Valensiju.

S druge strane, Zvezda je poražena upravo u Atini od Panatinaikosa 87:82, a u drugom dočekuje Fenerbahče, u četvrtak od 19 časova u "Štark areni".

Podsetimo, grčki portal Sport24 pisao je da Pirejci nameravaju da sledećeg leta ulogu generalnog direktora tima povere igračkoj legendi Vasilisu Spanulisu, koji će se tada penzionisati, pošto mu je već punih 37 godina. Spanulisev plan je navodno baš Milan Tomić.

Ipak, sezona je tek počela, a ko zna šta sve može da se promeni do njenog završetka, tako da je za ovu temu zaista baš rano.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

P

08.10.2019 15:39

Idi, i ne okreći se... Sa sobom povedi i Čoviće. Obojicu.

ODGOVORITE