EK - Gordić: Naša prednost - energija i kontakt igra!

Plejmejker Partizana Nemanja Gordić rekao je da se raduje prvom ovosezonskom meču pred domaćim navijačima, ali i da meč protiv Tofaša neće biti lak.

Košarka 08.10.2019 | 13:23
EK - Gordić: Naša prednost - energija i kontakt igra!
Crno-beli će u utorak od 20 sati igrati meč drugog kola Evrokupa protiv turskog Tofaša.

"Svi smo uzbuđeni, prvi meč kod kuće u sezoni. Drago nam je što ćemo sutra igrati pred našim navijačima meč protiv jake ekipe Tofaša. Cela ekipa jedva čeka taj meč. S druge strane, to je i opasno, ne smemo da očekujemo laku utakmicu kao i to da ćemo meč rešiti u prvih 10 minuta. Moramo da gradimo igru svih 40 minuta. Ukoliko ispoštujemo plan, imamo šanse za pobedu", rekao je Gordić novinarima u Štark areni.

Partizan u ovaj susret ulazi sa pet pobeda na gostovanjima.

"Činjenica je da smo pobedili sve utakmice, ali ne razmišljamo o tome. Priča se dosta o tome, napominje se to stalno, ali sve to može da ima kontraefekat. Mislim da je ekipa u redu, ovaj utakmica sutra je važna kako bismo valorizovali ovu pobedu na strani protiv Venecije. Da bi ona dobila na značaju treba da odbranimo domaći teren sutra", dodao je Gordić.

Bivši igrač Budućnosti osvrnuo se i na ekipu Tofaša.

"Tofaš je jaka iskusna ekipa, sa dosta stranaca koji imaju dosta utakmica u nogama. Naša prednost je energija i kontakt igra. Trudićemo se da nametnemo naš stil", zaključio je Gordić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar