Video: Da se naježiš...!

Siniša dočekan ovacijama navijača Bolonje i Lacija. . .  Emotivne scene na stadionu "Renato Dal'Ara". Mihajlović se pojavio, a onda su počele ovacije navijača Bolonje i Lacija.

Fudbal 06.10.2019 | 20:40
Video: Da se naježiš...!
Siniša Mihajlović dobio je odobrenje lekara da sedi na klupi Bolonje za vreme utakmice protiv Lacija u 7. kolu Serije A.

Pred početak meča, kada su domaći navijači napravili koreografiju povodom 110 godina kluba, na teren je izašao srpski stručnjak i šef stručnog štaba Bolonje. Ceo stadion "Renato Dal'Ara" ga je pozdravio ovacijama.

Siniša im se zahvalio, a posebno pristalicama Lacija, u kojem je Srbin proveo nezaboravnih šest sezona.



Legendarni srpski fudbaler poslednji put se našao na klupi protiv SPAL pre nešto više od mesec dana, posle čega je otišao na drugu fazu hemoterapije.

Mihajlović se nalazi u procesu oporavka od leukemije i ovo mu je treća utakmica u ovoj sezoni kako vodi ekipu kraj aut linije.

Siniša je dobio ovacije kompletnog stadiona i imao je srdačan pozdrav sa prijateljem Simoneom Inzagijem, koji je na čelu "nebesko-plavih".

"Mislima sam uz Sinišu, on je ratnik i siguran sam da će pobediti. Veliki mi je prijatelj i često pomislim na njega. Kada sam prvi put došao u Rim, on mi je mnogo pomogao da se naviknem na Lacio i novi život. Zajedno smo bili na terenu u mnogim pobedama", rekao Inzagi pre ovog meča.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar