Savo opet vodi Partizan na mini pripreme u etno-selo!

Crno-beli se vraćaju u Etno selo Stanišić.

Fudbal 06.10.2019 | 21:56
Savo opet vodi Partizan na mini pripreme u etno-selo!
Danas protiv Voždovca u prvenstvu, u sredu protiv Vodojaže u Grošnici (blizina Kragujevca) u šesnaestini finala kupa, a u četvrtak u – Republici Srpskoj.

Fudbaleri Partizana će tokom pauze zbog obaveza reprezentativnih selekcija sprovesti mini pripreme u okoloni Bijeljine. Po oprobanom receptu putovaće u Etno selo Stanišić, u kome su boravili početkom prošlosezonskog plej-ofa, što je dalo rezultat, Parni valjak je najpre izborio plasman na evropsku scenu, potom iosvojio Kup Srbije. Ista lokacija izabrana je odlukom trenera Sava Miloševića, koji se tako vraća u rodni kraj, u mesto u kome je minulih godina uspešno organizovao međunarodni „Turnir prijateljstva“.

Planirano je da crno-beli u blizini Bijeljnine ostanu od četvrtka do nedelje, uz po dva treninga dnevno, s tim da će više akcenat biti stavljen na druženje, održavanje pozitivnog ambijenta i međuljudskih odnosa koji su klubu iz Humske i doneli uspeh u minulih nekoliko meseci.

Inače, ovoga puta na mini pripremama neće biti reprezentativci: Nemanja Miletić (seniori Srbije), Strahinja Pavlović (mladi Srbije),  Lazar Pavlović, Filip Stevanović, Miljan Momčilović, Ognjen Đurković (omladinci Srbije), Aleksandar Šćekić (Crna Gora), Bibras Natho (Izrael), Sejduba Suma (Gvineja) i Takuma Asano (Japan).

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar