Austrija u šoku: Mladić ubio pet osoba

Andreas E, star 25 godina, ušao je u kuću svoje bivše 19-godišnje djevojke između 4 i 5 sati ujutro. Najprije je upucao oca djevojke koji mu je otvorio vrata, a potom bivšu djevojku (19), njenog novog partnera (24), majku i brata (25).

  • Vijesti
  • Svijet


Austrija je u šoku nakon nezapamćenog zločina - petorostrukog ubistva.

Zločin se dogodio u poznatom sportsko-turističkom centru Kitzbühelu. Osumnjičeni je uhapšen, objavila je policija.

Prema pisanju “Tiroler Tageszeitunga”, zločin se dogodio u noći sa subote na nedjelju u porodičnoj kući. Počinilac je ubio svoju bivšu djevojku, tri člana njene porodice i novog partnera. Ukupno su stradale dvije žene i tri muškarca.

“Kurier” javlja da je osumnjičeni ubica Andreas E, star 25 godina.

On je uletio u kuću svoje bivše 19-godišnje djevojke između 4 i 5 sati ujutro. Najprije je upucao oca djevojke koji mu je otvorio vrata, a potom bivšu djevojku (19), njenog novog partnera (24), majku i brata (25).

Malo prije 6 sati u nedjelju ujutro ubica je ušao u policijsku stanicu u Kitzbühelu, predao pištolj i nož, te priznao da je ubio pet osoba. Navodno je višestrukom ubistvu prethodila svađa Andreasa E. i njegove bivše djevojke tokom kratkog susreta u Kitzbühelu u subotu naveče.

(Agencije)

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

Bijeljinac 1972

06.10.2019 15:58

Drage djevojke, kcerke, sestre, drugarice, komsinice dobro razmislite s kim zapocinjete vezu ! Birajte onog od kog se mozete razici ili rastaviti ! Bolesna i Iskompleksirana osoba u trenutku ugasi 5 zivota Strasno!

Opet

06.10.2019 16:48

Vidim da se ludilo širi

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.