Partizan tužio Terzića i Mrkelu!

Disciplinska prijava iz Humske.

Fudbal 06.10.2019 | 20:02
Partizan tužio Terzića i Mrkelu!
Fudbalski klub Partizan podneo je disciplinsku prijavu protiv generalnog direktora FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića i sportskog direktora kluba sa stadiona Rajko Mitić, Mitra Mrkele.

Crno-beli su prijavu podneli na osnovu člana 127. Disciplinskog pravilnika FSS, a pozivaju se na član 87. koji predviđa da će se igrač, trener, odgovorni funkcioner i član rukovodstva kluba i saveza, koji daje izjave u sredstvima javnog informisanja i suđenju, kazniti novčanom kaznom, zabranom igranja, odnosno vršenja funcije u trajanju do šest meseci, a u težim situacijama i do godinu dana.

"Gospoda Terzić i Mrkela su, prema mom mišljenju, eklatantno i belodano prekršili ovaj član disciplinskog pravilnika, dajući brojne izjave sredstvima javnog informisanja u vezi sa suđenjem na utakmici 161. večitog derbija, FK Partizan - FK Crvena zvezda. Molim vas da ovu disciplinsku prijavu uzmete u razmatranje, sprovedete disciplinski postupak i donesete odgovarajuću odluku.

U slučaju da Disciplinska komisija bude cenila da je neophodno dokazivati izvode iz ove prijave po opštem načelu actori incumbit probatio, izjavljujem da sam rad da ove navode i dokazujem u toku sprovedenog postupka", stoji u saopštenju, koji je potpisao Vuletić.

Prijava je zvanično podneta u petak 4. oktobra.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar