Slučaj Van La Para: Rano je donosimo zaključke!

“Biću strpljiv sa njim“, dodaje trener Crvenu zvezde.

Fudbal 06.10.2019 | 11:48
Slučaj Van La Para: Rano je donosimo zaključke!
Došao je kao pojačanje za Ligu šampiona, ali za 379 minuta u dresu Crvene zvezde Radživ van La Para nije ubedio navijače na stadionu “Rajko Mitić“ da je igrač kakvom su se nadali. Svestan je toga i šef stručnog štaba Vladan Milojević, ali podseća javnost da su i mnogi drugi igrači imali sporiji početak u Ljutice Bogdana, pa su se na kraju ispostavili kao prava pojačanja.

“Zvezda je zahtevan klub, velika su očekivanja. Van la Para je došao na kraju prelaznog roka, skautirali smo ga, gledali... Nov je ambijent, nema perioda prilagođavanja i desi se da igrač ne odigra dobro. To nam se desilo i prošle godine na kraju prelaznog roka, kada pojedinci nisu odigrali na nivou. Ispalo je da su promašeni i tako dalje”, rekao je Milojević na konferenciji za novinare uoči gostovanja kod Napretka i podsetio na 31. avgust 2018. godine.

Tada je Zvezda dovela Gorana Čaušića, koji se nije najbolje otišao i ovog leta se vratio u Arsenal iz Tule. Dovela je i Marka Marina, koji se ispostavio kao pun pogodak. I vratila je Ričmonda Boaćija, koji je isprva bio vidno van forme, ali je svejedno postigao neke veoma važne bodove za crveno-bele, da nabrojimo samo one protiv Suduve, Kopenhagena, pa i pre neki dan protiv Olimpijakosa.

“Mnogo rano donosimo zaključke”, upozorava Milojević i nastavlja.

“Hajde malo da im damo prostora i vremena da se prilagode. Nije tako lako kada sve promenite. Voleli bismo da jeste, ali nije. Biću strpljiv sa Van La Parom. Može on bolje, u to sam ubeđen, samo mu treba dati vremena da se adaptira. Treba biti posebno strpljiv sa njim", kaže Milojević.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar