Pavlović: Mnogo volim Savu, ujedinio nas je!

Idemo na prvo mesto u grupi Lige Evrope, poručuje Strahinja.

Fudbal 06.10.2019 | 14:58
Pavlović: Mnogo volim Savu, ujedinio nas je!
Vreme za uživanje na crno-beloj strani Topčiderskog brda. Nije bilo mnogo takvih dana u prethodne dve godine, ali sada zaista ima razloga za osmehe.

Sve zasluge za taj preokret nose Savo Milošević i njegovi saradnici, kojima je kapu skinuo i Strahinja Pavlović. Mladi štoper, veliki talenat srpskog fudbala, napreduje koracima od sedam milja pod Miloševićevom komandom. Već je bio na korak od prelaska u Seriju A, ali je spletom okolnosti ostao u Humskoj. Na sreću Partizana i njegovih navijača...

Pavlović je dva dana posle trijumfa nad Astanom u Kazahstanu (2:1) bio gost na TV Prva, gde je na pitanje kakav je Milošević kao trener, imao samo reči hvale za šefa struke.

„Prvenstveno, jako ga volim. Sjajan je trener i mislim da je ujedinio našu ekipu. Počeli smo da igramo veoma dobar fudbal, a i ceo stručni štab nam je stvarno odličan, od kondicionih trenera do analitičara. Svi su posvećeni svom poslu i mislim da je to najbitnije, da se stvori porodična atmosfera i to sve izgleda super“, rekao je Pavlović.

Naredni rival crno-belima u Ligi Evrope je Mančester junajted. U prvom kolu grupe Crveni đavoli su kod kuće pobedili Astanu sa 1:0. Isti tim koji je Partizan u Kazahstanu oduvao sa terena, još više igrom nego rezultatom.

„To znači da nema lakih protivnika, da je odlična grupa. I AZ Alkmar je odličan, sa mnogo mladih igrača. Svaka utakmica je teška i takva nas čeka i protiv Mančestera, ali nadamo se pobedi“.

Pavlović se nada trijumfu nad Junajtedom, jer ni on, a ni Partizan, ne žele da se zadovoljavaju polovičnim stvarima.

„Sada idemo na prvo mesto u grupi, ali bitno je da prođemo dalje i da se plasiramo u prolećnu fazu takmičenja“.

Bio je letos Strahinja blizu prelaska u Lacio. Nije se desilo, a o zimskom prelaznom roku i mogućem transferu sada ni ne razmišlja.

„Idem od utakmice do utakmice. Imam ugovor sa Partizanom na pet godina i zadovoljan sam svojim statusom u klubu“, naglasio je Strahinja Pavlović.

Partizanov „Zlatni dečak“...

Izvor: mozzartsport

FOTO: FK Partizan

Komentari / 0

Ostavite komentar