LE: Pogba propušta Alkmar, neizvjestan i za Partizan!

Obnovio povredu iz avgusta, mora na bolovanje.

Fudbal 03.10.2019 | 13:42
LE: Pogba propušta Alkmar, neizvjestan i za Partizan!
Problemi se lepe za Mančester junajted. Ne samo što je ostvario najgori start u Premijer ligi u poslednjih 30 godina, ne samo što se menadžeru Oleu Gunaru Solskjeru ljulja klupa, nego je na sve to došla i povreda Pola Pogbe, koja ga je izbacila iz tima na neko vreme.

Pogba se povredio još u avgustu, ali je problem dodatno pogoršao na derbiju poslednjeg kola prvenstva protiv Arsenala (1:1) i nakon poslednjih pregleda ustanovljeno je da će morati na bolovanje, koje neće biti od samo tri-četiri dana. Francuski vezista nije otputovao sa ekipom za Holandiju na megdan AZ Alkmaru i Ligi Evrope, a neizvesno je i kada će se vratiti na teren.

Junajted je tim povodom objavio klupsko saopštenje, u kojem kaže:

„Prema preporuci lekara specijaliste, Polu Pogbi je potreban period dužeg oporavka i konzervativnog tretmana za povredu stopala koju je zadobio još protiv Sautemptona u avgustu“, piše u objavi Mančestera.

S obzirom na to da Crveni đavoli dolaze u Beograd za tri nedelje, sasvim je realna opcija da meč prođe bez Francuza, čak iako se oporavi do tog datuma, jer sigurno neće biti u punoj takmičarskoj formi.

Pored Pola Pogbe, van pogona su zbog povreda i Entoni Marsijal, Fil Džons, Luk Šo i Aron Van-Bisaka, a poštedu od meča u Holandiji je dobio i kapiten Ešli Jang.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar