Gnabri poslije terorisanja Totenhema...

Tata mi je rekao da moram da odigram dobro! Prvi "poker" golova posle četiri godine u LŠ!

Fudbal 02.10.2019 | 13:04
Gnabri poslije terorisanja Totenhema...
Kaže izreka: Što se mora, nije teško. A, Serž Gnabri je morao da odigra dobro i da razbije Totenhem. Fudbaler Bajerna je takvo „naređenje“ dobio od kuće pri polasku na megdan s Pevcima.

Bavarci su deklasirali Totenhem kao niko nikada – 7:2 usred Londona. A, plesao je po terenu u drugom poluvremenu Gnabri, koji je postigao četiri pogotka od 46. do 90. minuta. Kao bivši igrač Arsenala, na tviteru je posle utakmice napisao:

„Severni London je i dalje crveno-beli“!

A, pred novinarima je rekao da je igrao za svog – oca.

„Tata mi je rekao da moram večeras da odigram dobro i srećom, nisam ga izneverio“, razvukao je Gnabri osmeh od uva do uva.

Četiri gola i to u Ligi šampiona, nije mala stvar.

„Mislim da sam bio u petlićima kada sam poslednji bio postigao četiri pogotka na utakmici“.

Priznaje nemački fudbaler da je rezultat u Londonu za potpunu nevericu.

„Teško je rečima objasniti pobedu od 7:2. Niko od nas nije mogao ni da zamisli tako nešto. Neverovatan je osećaj postići četiri gola. Ostvarili smo fantastičan rezultat“, istakao je Gnabri.

On je drugi nemački fudbaler u istoriji Lige šampiona koji je postigao četiri gola na jednoj utakmici. Pre njega je to uspelo Mariju Gomez u dresu Bajerna protiv Bešiktaša 2012. godine. Poljak Robert Levandovski je takođe u dresu Borusije Dortmund četiri puta matirao Real Madrid naredne godine, a poslednji strelac „pokera“ golova u Ligi šampiona je Kristijano Ronaldo, u dresu Reala, 2015. godine protiv Malmea.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar