Emotivni Vladan Milojević...

Stvoren je nerazumljiv pritisak, ceo dan me zovu da pitaju da li ću biti smenjen! “Ja sam ovde dok mi se ne kaže drugačije”, poručuje Zvezdin trener.  Vladan Milojević posle pobede protiv Olimpijakosa govorio o "smišljenom bombardovanju" koje je posle derbija trpeo sa ekipom. "To nije od zvezdaša, već je namešteno"!

Fudbal 01.10.2019 | 23:52
Emotivni Vladan Milojević...
Treneru Crvene zvezde Vladanu Milojeviću nije bilo potrebno postavljati pitanja posle pobede protiv Olimpijakosa.

Šef struke crveno-belih je izašao pred kameru TV Arena sport i emotivnim izlaganjem nagovestio koliki mu je kamen pao sa leđa, a koji je postao posebno težak posle poraza u derbiju.

Takođe, otkrio je da su mu na dan meča protiv Olimpijakosa stizale poruke iz Grčke, sa pitanjima da li će biti smenjen posle večerašnjeg meča.

Za početak, on je ponovio svoju izjavu da ne smatra za sebe da je veliki trener.

"Mislim da ljudi apsolutno znaju, nisam veliki trener, samo sam čovek koji radi svoj posao najbolje što može. Trudim se da tako bude. Kako će biti, sam Bog sveti zna. Neka bude kao što bude. istorija je dalekovida, videće se šta smo i kako radili".

U poluvremenu meča protiv Pirejaca rekao je igračima da igraju za sebe.

"Posle Partizana se stvorila atmosfera da smo igrali loše, da ne znamo ništa, mogu da vam kažem da nam je jako teško palo. I to sam im rekao na poluvremenu. Rekao sam momcima da odigraju za nas, jer je stvarno stvoren veliki pritisak posle derbija, a to nije od zvezdaša, već je to sve namešteno, smišljeno, ali moraju da znaju da se svi borimo i volimo Zvezdu"

"Kad mi budu tražili da odem, ja ću da odem. Nisam došao da ostanem, već sam u jako teškom trenutku došao da pomognem. Živim za ovakve trenutke. Uvek ću otići i zapaliti sveću i za njihove duše, ali mislim da je preterano... Danas mi ceo dan zvoni telefon i stižu poruke iz Grčke, da ću biti oteran posle ove utakmice. Hajde da kažemo da sam se spasao i nadam se da ću do sledeće utakmice biti trener Zvezde"

"Očekujem samo da sledeći trening uživam sa mojim momcima, ako ga budem dočekao. Gledam interese pravih navijača Zvezde, na ostalo se ne obazirem. Bio je jako veliki pritisak, ne znam iz kog razloga i zbog čega. Jako je teško palo igračima i trebalo im je nešto ovako. Bili smo bombardovani, ali nije ni bitno. Čestitam igračima, zvezdaškoj javnosti, osećali smo atmosferu i pre utakmice što se tiče divnih stvari koje su bile u Beogradu, a sa druge strane videli ste da je prštalo sve na terenu. Nadam se da je publika zadovoljna".

"Na kraju krajeva, dali smo sve od sebe"

Pitanje o nastavku borbe u grupi Lige šampiona iskoristio je da zaključi...

"Razmišljam samo o sledećem treningu, a sve ostalo je potpuno nebitno. Važno je da se spremimo za sledeću utakmicu, da mi igrači budu zdravi, da odigramo najbolje što možemo. Ja sam ovde dok mi se ne kaže drugačije. Ovde sam da pomognem. Nisam došao da radim bilo šta drugo"

"Vraćam se još na tu utakmicu (protiv Partizana). Nema tu šta, sam sam preuzeo odgovornost, priznao sam da sam kriv, ali Srbija je ovo, sve ja to razumem. idemo dalje".

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

HERCEGOVAC

02.10.2019 06:10

Skupe karte, a plate male...

ODGOVORITE