Traže titulu iz 2006, a zanima ih samo 2020. godina!

"Stara dama" uložila novu žalbu na oduzeti "skudeto" iz 2006. godine, a sve kao deo plana osvajanja titule u tekućoj sezoni.

Fudbal 04.10.2019 | 19:24
Traže titulu iz 2006, a zanima ih samo 2020. godina!
Narednog vikedna igra se veliki derbi Serije A.

Utakmica između Intera i Juventusa uvek je privlačila najveću pažnju na "čizmi", čak i onda kada jedan od dva tima nije bio u konkurenciji za "skudeto".

Klubovi sa najviše navijača u Italiji ove sezone, po svemu sudeći, boriće se za titulu. Inter je neporažen u prvih šest kola, sa maksimalnih 18 bodova, što je najbolji rezultat u poslednje 53 godine.

Juve je krenuo tek nešto lošije i trenutno je drugi na tabeli sa 16 bodova. "Stara dama", koja je u trci za devetom uzastopnom titulom, u narednom kolu stiže na "Meacu".

Obe ekipe se uveliko spremaju za taj meč, a već se vode i svakakve rade van terena.

Juventus je nekoliko dana pred derbi podneo novu žalbu na oduzeti "skudeto" iz sezone 2005/2006 sportskom sudu u okviru Olimpijskog komiteta Italije, prenose mediji na Apeninima.

Juventus i dalje ne može da se pomiri sa stanjem da mu je oduzeta titula prvaka zbog navodnog nameštanja utakmica i naknadno dodeljena upravo Interu, pa je uručio novu žalbu iako je nekoliko puta bio odbijen.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar