Bivši čelnik Milana napao Bobana i Maldinija!

Bili ste šampioni, ali to ne znači da ste dobri direktori! “Nisu dobro komunicirali međusobno dok su slagali tim i zato sada ne igraju dobro”, kaže Masimilijano Mirabeli.

Fudbal 02.10.2019 | 14:58
Bivši čelnik Milana napao Bobana i Maldinija!
Bivši funkcioner Milana Masimilijano Mirabeli nije štedeo Paola Maldinija i Zvonimira Bobana. Legende Rosonera su pod velikim pritiskom javnosti zbog lošeg početka sezone, a nekadašnji sportski direktor smatra kako dvojac nije dostojan funkcije koju obavlja.

„Milan ne sme da živi u prošlosti, to mu je veliki problem. Istoriju ne smete da zaboravite, ali ne smete joj ni robovati. To što su bili veliki šampioni ne čini dobrim klupskim čelnicima“, rekao je Mirabeli, inače sportski direktor Rosonera u sezoni 2017/18.

Mirabeli kaže i da trener Đampaolo nije isključivi krivac za loš početak sezone.

„Svi napadaju Đampaola kojeg smatram odličnim trenerom, ali oni koji ga poznaju znaju da Milan mora da ima tim koji odgovara njegovom stilu igre. Ovo nije tim koja igra fudbal u njegovom stilu“, napominje Italijan.

Kao glavni problem Rosonera vidi nedostatak "desetke".

„Suso je jedan od najvažnijih igrača Milana, ali on nije 'desetka'. Zapravo oni nemaju pravog čoveka za tu ulogu. Nisu dobro komunicirali međusobno dok su slagali tim i zato sada ne igraju dobro“, ocenio je Masimo Mirabeli.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar