Tvrde da njega Monika nije nikad preboljela

Slavna glumica važi za jednu od najljepših žena svijeta, a malo ko zna da je ona zapravo željela da se bavi pravom i modelingom.  

Svijet 29.09.2019 | 20:00
Tvrde da njega Monika nije nikad preboljela
Otac Monike Beluči bio je vlasnik kompanije za transport, a majka slikarka, koja je većinu vremena provodila kući. Monika je već sa trinaest godina počela da se bavi modelingom, kako bi plaćala svoje školovanje.

Do 1989. godine postala je jedno od prepoznatljivih lica pariške modne scene te se počela pojavljivati na naslovnicama magazina, kao što su El i sarađivati sa brendovima kao što su Dolče i Gabana.

Studirala je pravo na Univerzitetu u Peruđi, ali je na kraju odustala od fakulteta, kako bi se posvetila modelingu. Udala se za fotografa Klaudija Basa 1990. godine, ali su se razveli nakon četiri godine.

Nakon što je radila na nekoliko italijanskih televizija, kao i glumila u filmovima, Beluči se predstavila američkoj publici sa filmom Drakula 1992. godine. 

U filmu Apartman, upoznaje Vincenta Kasela, sa kojim glumi, a nakon nekoliko godina su se vjenčali. Dok su bili u braku, Vincent i Monika živjeli su u odvojenim stanovima, kako ne bi upali u rutinu i postali navika jedno drugom. Uprkos tome razveli su se 2013. godine.

Razvodom od Vincenta nakon trinaest godina braka, shvatila je da ne zna šta da radi sada sama, ali isto tako naglasila je kako ljubav ne poznaje razvod te kako će se oni možda nekad i sresti i pomiriti, te su mnogi zaključili da ga ona nikada nije preboljela.

(Blic.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Bob

29.09.2019 22:54

Stvarno mi zao Monikice. Jadna ona nezna sta ce od luksuza.

ODGOVORITE
Name

Kamenjarka žabarska

30.09.2019 04:19

Kad je ona spala na Kusturicu sve je jasno.

ODGOVORITE
Name

Oki Doki

30.09.2019 11:17

Aaa Vladika Grigorije.