Novak stigao u Tokio: Veoma sam uzbuđen!

Đoković doputovao u Tokio i odradio trening.  Novak Đoković je doputovao u Japan gde će nastaviti tenisku sezonu posle oporavka od povrede.  Srpski teniser je izjavio da je "veoma uzbuđen" što će po prvi put u karijeri nastupiti na turniru u Japanu.

Tenis 28.09.2019 | 09:35
Novak stigao u Tokio: Veoma sam uzbuđen!
Đoković će se naredne nedelje takmičiti na "Rakuten Open"-u u Tokiju, gde će nastupiti prvi put u karijeri.

Najbolji teniser planete takođe će odigrati prvi turnir nakon što je morao da preda meč osmine finala US opena Stenu Vavrinki zbog povrede ramena.

Novak će nastupiti na turniru u Tokiju, gde će pokušati da podigne trofej po prvi put u karijeri.

Srpski teniser se nije pojavljivao na teniskim terenima sve do ove nedelje, posle predaje Stenu Varvinki u osmini finala US opena zbog neizdržljivih bolova u ramenu.

On je početkom ove nedelje trenirao u Beogradu, a u petak je doputovao u Tokio na turnir koji počinje u ponedeljak, 30. septembra.

"Rakuten Japan Open" nalazi se u ATP Seriji 500, a pored Novaka glavne atrakcije biće Hrvati Borna Ćorić i Marin Čilić, Belgijanac David Gofan, Kanađanin Denis Šapovalov...

"Ovo je prvi put za mene da se nalazim u Tokiju kako bih nastupio na 'Rakuten Open'. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da vas sve vidim tamo kako podržavate ne samo mene, već sve tenisere tokom naredne nedelje. Hvala vam", zaključio je Đoković kratak razgovor sa japanskim novinarima na njihovom jeziku.

Turnir počinje u ponedejlak, a Novak je doputovao u Tokio u petak, gde je već odradio prvi trening sa domaćim teniserom Tarom Danijelom, zanimljivo igračem koji je uspeo da ostvari najveću pobedu u karijeri upravo nad Novakom, u Indijan Velsu 2018. godine.

"Rakuten Open" nalazi se u ATP Seriji 500, a pored Novaka glavne atrakcije biće Hrvati Borna Ćorić i Marin Čilić, Belgijanac David Gofan, Kanađanin Denis Šapovalov...

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

U straha su velike oci

29.09.2019 00:45

Samo naprijed,ti si najbolji na planeti.

ODGOVORITE