Putin je ovu djevojku pokušao da osvoji?

Atraktivna glumica Pita Vilson svojevremeno je važila za veliku zavodnicu. Danas izgleda poprilično drugačije, ali to i ne čudi s obzirom da je od početka emitovanja čuvene serije "Nikita" prošlo više od 22 godine.

  • Vijesti
  • Svijet


Pita se sa godinama dosta promijenila. Glumica je dodala nekoliko kilograma, a na njenom licu su se pojavile bore. Međutim, njen prodoran pogled i dalje je prisutan.Lijepa Australijka, koja će u novembru napuniti 49 godina, ima sina Marlova (17) iz veze sa dugogodišnjim dečkom Damjanom Harisom. Povezivali su je sa glumcem Raselom Krouom i frontmenom "Roling Stonsa", Mikom Džegerom, a prije nekoliko godina odlučila je da batali glumu.

Bavi se dizajnom, a prie par godina pokrenula je svoj brend donjeg veša.

Jednom prilikom ispričala je kako je 2002. godine bila na međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi, gde je pokušao da je osvoji ni manje ni više nego Vladimir Putin. Našli su se sami u sobi, nakon što je Putin naredio da svi izađu iz prostorije, a on je, kako je istakla, pokušao da je zavede - dijamantskom ogrlicom. 

- Udvarao mi se, hranio me je i pričao mi o votki. Bila je to prava noćna mora - opisala je tada Pita svoj susret sa ruskim predsednikom, dok su njene riječi bile pokrenule lavinu komentara.

(Kurir)

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

hugo

24.09.2019 15:09

Ne seri matere ti. Sad bi svaka poput Monike Levinski nekakve love na guzove.

Trula austrijanka. Putin je Idol pola zenskog roda, njoj nudio ogrlicu. Dala bi mu za jedan mig, trulo je trulo.

Boki

24.09.2019 16:34

Boki 26

24.09.2019 15:28

Što je babi milo - u snu joj se snilo ....

Vuk

24.09.2019 15:29

Uradila bi ti to i za dobar ručak, a kamoli za dijamantsku ogrlicu.

Borislav

24.09.2019 22:25

Da al objavite nastavak teksta,izjavu Nikite Mihalkova koji je bio domacin festivala,koliko je to istina i da je bilo suprotno jer je ona bila mnoooogo pijana da su je na kraju izbacili sa verenikom.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.