Vučelić će morati da ispuni opkladu...!

Da nosi Ilieva na krkače! Predsednik Partizana Milorad Vučelić blistao posle pobede crno-belih u "večitom derbiju", izražavajuži žaljenje zbog uvredljivog skandiranja na račun predsednika FSS Slaviše Kokeze. "Ali, to je sve deo navijanja", dodaje.

Fudbal 23.09.2019 | 19:43
Vučelić će morati da ispuni opkladu...!
Partizan je potpuno zasluženo savladao Crvenu zvezdu u 161. "večitom derbiju", poručujući da borba za titulu nikako nije završena.

Kao i svaki "večiti derbi" i ovaj je odigran kako na terenu, tako i na tribinama. Navijači jednog i drugog tima imali su šta da poruče jedni drugima, ali i da se osvrnu na mnoge stvari koje se dešavaju u srpskom fudbalu.

Na udaru dela organizovanih navijača Partizana bio je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, kojem je bio posvećen i uvredljiv transparent. Zbog toga je utakmica prekinuta, a sudija Srđan Jovanović je tražio da se ukine transparent.



U komentaru posle derbija za TV Partizan, predsednik Partizana Milorad Vučelić izrazio je veliko zadovoljstvo zbog pobede i igre crno-belih, ali i žaljenje zbog povika na račun Kokeze.

"Bila je fer utakmica... Žao mi je što je došlo do uvreda čoveka koji je sedeo pored mene, ali to je deo navijanja", izjavio je Vučelić.

Predsednik crno-belih čestitao je igračima na velikoj pobedi.

"Svim Partizanovcima i igračima čestitam na velikom uspehu. Derbi je uvek derbi, nešto što se pamti i ova generacija igrača upisala je sebe u istoriju kluba. Značajna i velika utakmica i velika pobeda i veoma sam srećan. Partizan igra fudbal, može da pobeđuje. Koliko sam bio tužan posle AZ Alkmara, sada mi je ova pobeda to kompenzovala", rekao je Vučelić.

Novinar i voditelj Željko Pantić je podsetio Vučelića na svojevremenu izjavu da će doskorašnjeg sportskog direktora Parizana Ivicu Ilieva nositi na krkače ako Sejduba Suma "proradi". Suma ove sezone igra veoma dobro, a njegov sjajan gol je utro put pobedi Partizana u 161. "večitom derbiju".

"Jeste, to sam rekao i očigledno moraću to da uradim. Ilieva su stalno napadali i stalno je stradao zbog Sume, najviše. Eto, ja sam bio uveren da je Iliev u pravu... pravda je spora, ali dostižna. Sad mi je ostalo samo da se fizički pripremam za to, ali znam da Ivica neće na tome insistirati. Eto, i ovo je neka kompenzacija Ilievu koji je uložio mnogo truda u stvaranje ovog tima i dovođenje Sume", rekao je Vučelić sa osmehom na licu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar