Milo Đukanović plaćao i srpske pjesme na svadbi

Vjenčanje Blaža Đukanovića i Milene Popović iz Zete u Crnoj Gori u nedelju je bilo glavna tema razgovora u Crnoj Gori. Kako i ne bi, kad se na svadbu sina predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, u Miločerskom parku, na Svetom Stefanu, sjatio tamošnji džet-set, ali i onaj iz regiona.

Zabava 23.09.2019 | 12:30
Milo Đukanović plaćao i srpske pjesme na svadbi
Po starom crnogorskom običaju, podjednako sa mladoženjine, ali i mladine strane, bili su brojni gosti iz političkog, javnog i sportskog života Crne Gore, pa svita biznismena, a uočeni su i službeni automobili Ambasade Azerbejdžana i ruske ambasade u Podgorici.
 
Da svadbari budu u dobrom raspoloženju, potrudili su se muzičari i pjevači iz Srbije i regiona. Aco Pejović je, kako se priča, pozvan po želji Milove supruge i Blažove majke Lidije, pjevala je i snaha Lepe Brene, Aleksandra Prijović, pa Halid Muslimović, Hajrudin Varešanović, i još nekoliko estradnih zvijezda, koje su došle i u svojstvu gostiju.

Svi pjevači ugovorima su se obavezali da ne govore o detaljima svečanosti, baš kao i osoblje "Aman rizorta". 

- Neki od pjevača željeli su da besplatno nastupaju na svadbi, jer su u prijateljskim odnosima sa porodicom Đukanović, ali Milo nije želeo o tome ni da razgovara. Svi su uredno plaćeni - kaže, za "Novosti", čovjek upućen u detalje svadbe decenije, ne želeći da priča o muzičkom repertoaru i mladencima, koji su prvi ples odigrali iz pesmu Harija Varešanovića. 

- Bilo je i naših i njihovih pjesama - kaže šeretski jedan gost sa svadbe, priznajući da je cijeli događaj bio pravi spektakl, priređen sa dosta umjetnosti i ukusa, bez imalo kičeraja. 

- Da uskoro postaneš đed - bila je najčešća želja gostiju upućena Milu Đukanoviću, koji je, prema našem izvoru, cijele večeri sa suprugom Lidijom bio izvanredno raspoložen.

(Kurir)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Olja

23.09.2019 11:54

DZet set?! Pjevaljka Prijovic, Halid Muslimovic ...

ODGOVORITE
Name

ana

23.09.2019 12:20

čuj gluposti,plaćao i srpske pjesme!

ODGOVORITE
Name

Leon

23.09.2019 14:43

I on je srbin, ako nije onda je marsovac

ODGOVORITE
Name

tigar

24.09.2019 23:01

Bravo Milo Srbine!

ODGOVORITE
Name

hercegovac

25.09.2019 18:37

Milo je Jugosloven bio i ostao. Šteta što toga nije dostojan

ODGOVORITE