Na njemačkoj cesti izgorio autobus iz HR

U ponedjeljak u 1 sat ujutro, u potpunosti je izgorio autobus rovinjskog prijevoznika Črnja tours, dok de kretao između čvorova Pforzheim-Nord i Pforzheim-West na autocesti A8, prenosi njemački list Neueste Nachrichten.

Svijet 23.09.2019 | 12:15
Na njemačkoj cesti izgorio autobus iz HR
Vozač autobusa je u vožnji primijetio dim iz motornog prostora, stao, i tada su dvije osobe posade i šest putnika uspjeli napustiti autobus na vrijeme, objavila je njemačka policija u saopštenju za javnost. Niko nije povrijeđen, a kao uzrok požara pretpostavlja se tehnički kvar. Autobus hrvatske putničke firme bio je na redovnom putovanju od Münchena do Karlsruhea, piše 24sata.hr.

Prema policiji, šteta se još ne može tačno utvrditi. Putnike i dva vozača zbrinula je služba hitne pomoći te su ranim jutarnjim satima mogli nastaviti put zamjenskim autobusom.

Vlasnik Igor Črnja potvrdio je za 24sata informaciju i nadodao kako je autobus bio star svega tri godine, te kako je požar buknuo u prostoru motora. U autobusu se tada nalazilo šestoro putnika koji su svi spašeni skupa s prtljagom, a policija je reagirala u rekordnom roku.

Prema onome što mu je rekao vozač, kada su stali, pokušali su vatrogasnim aparatima obuzdati širenje plamena, no sve je bilo uzalud. Policija ih sve udaljila prema jednoj kući, a autobus u potpunosti izgorio. Sva istraga sada je u rukama njemačke policije, kazao je ukratko vlasnik Črnja.

(Hercegovina.info)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Darwill

23.09.2019 11:09

Malo, malo, pa izgorio autobus iz Srbije, BiH, evo sad' iz Hrvatske. Sve krševi od vozila. Kada ste pročitali da je izgorio autobus iz Njemačke, Austrije, Švajcarske...

ODGOVORITE
Name

Re Darwill

23.09.2019 13:38

Tek se razradili...