U Kotor Varoši uhapšene dvije osobe zbog droge

Policija u Kotor-Varoši uhapsila je dvije osobe te oduzela određenu količinu marihuane.

Republika Srpska 17.09.2019 | 16:27
U Kotor Varoši uhapšene dvije osobe zbog droge
Nezvanično, slobode su lišeni Ankas Kajkut i Anto Šipura, obojica iz Kotor-Varoša.

Uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Na osnovu naredbe nadležnog suda, u Kotor-Varoši, izvršen je pretres na dvije lokacije, a kod A.K. je pronađeno i oduzeto više pakovanja zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu upakovanu u PVC folije, više tableta, kao i drugi predmeti i sredstva namijenjeni za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga, saopćeno iz Policijske uprave Banj Luka.

O navedenim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv osumnjičenih.

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka nastavljaju s preduzimanjem aktivnosti usmjerenih na suzbijanje i rasvjetljavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga i nedozvoljenog uzgoja biljaka iz kojih se preradom može dobiti opojna droga.

(Vijesti.ba)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Jbg

17.09.2019 17:29

E moj Ankase, ko bi rekao da ces i ti krenuti tim stopama?!

ODGOVORITE
Name

...

17.09.2019 23:11

Конопља није "опојна дрога"! Алкохол је опојна дрога, и то најопаснија, а легалан! Који апсурд! Али, коме то говорити, кад им је фармако-мафија наредила да лијек за све прогласе "опојном дрогом", док нам алкохол свакодневно односи по неколико живота и уништава по неколико породица?!

ODGOVORITE